Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hilarisch: 9 x de meeste gekke Funda-finds van bijzondere huizen in Tilburg

Door Rowie van der Vliet 28 juli 2020

Soms kom je de meest gekke inrichtingen tegen als je Funda afspeurt. Het Instagram-account FundasFinest verzamelt al deze prachtige pareltjes. En ja, daar zitten ook woningen uit Tilburg tussen. Even een bezichtiging uitstellen maar… Of juist niet? 

Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

Professor Gimbrèrelaan 138

Unieke badkamer in dit huis in de Professor Gimbrèrelaan. Lekker badderen en je kijkt zo uit op een optische illusie. Op Instagram weet een fan van FundasFinest het perfect te omschrijven: ‘Een badkamer om door een ringetje te halen!’

Ridderstraat 41

Je kan zeggen wat je wil, maar dit is wel keihandig als je nog een minuutje langer wil blijven liggen. Je hoeft alleen maar naar de andere kant van de kamer te lopen om in bad te gaan. En dan kijk je ook nog eens televisie vanuit bed. Gewoon bijna alles wat je nodig hebt in één kamer (en het is geen studio). We missen alleen nog een keuken.

Bellinistraat 161

Wat zal de interieurdesigner gedacht hebben? Is het toilet vergeten bij het originele ontwerp of was dit een poging om het handig weg te werken? We vragen ons wel af hoe dit zit.

 

Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.