Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier krijg je in no time een gratis waardebepaling van je huis

Aangeboden door Van de Water Makelaars 8 augustus 2020

Of je nu wilt kopen, verkopen óf gewoon nieuwsgierig bent: het is altijd interessant om de waarde van je huis te laten bepalen. Het is niet alleen good to know, maar de markt maakt ook nog eens rare sprongen door de jaren heen. Op de gloednieuwe website van Van de Water Makelaars heb je binnen een paar minuten een gratis waardebepaling van je huis!

Het is heel simpel. Je gaat naar www.vandewatergroep.nl, klikt op ‘bereken’ in het oranje vierkant rechtsonder met de tekst ‘WAT IS MIJN HUIS WAARD’ en daar gaan we!

Tool waardebepaling

De tool wijst zichzelf. Je voert je postcode en huisnummer in, geeft aan wáárom je een waardeschatting wil en wanneer je wil verhuizen. No worries: ook als je geen concrete aanleiding hebt om de waarde van je huis te laten bepalen of geen idee hebt wanneer je wilt verhuizen, kun je gewoon gebruik maken van de tool.

Woonoppervlakte

Invullen maar en op naar de volgende stap. Klopt de aangegeven woonoppervlakte nog, of heb je recentelijk verbouwd waardoor het aantal vierkante meters is veranderd? Check dat even goed voor een goede waardebepaling. Ready? Geef aan wat voor soort huis je hebt en je bent klaar voor de meest interessante stap: het swipen.

Swipen

Hier zie je andere vergelijkbare en minder vergelijkbare huizen om te kijken in welk segment jouw huis thuishoort. Kijk goed naar de huizen (misschien herken je er wel een paar) en swipe er lustig op los. Geef nog even je je gegevens op, en je ontvangt een rapport in de mail. Let wel op: het is en blijft een schatting. Geïnteresseerd in een persoonlijkere aanpak? Dan komen de toppers van Van de Water gewoon langs voor een gratis waardebepaling!

Lees ook:

van de water groep

Huis verkopen? 10 redenen waarom je het best voor Van de Water Groep kunt kiezen

Heb jij plannen om te verhuizen en zoek je nu een goede makelaar om je huis te verkopen? Stop dan me...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Van de Water Makelaars. Meer over Van de Water Makelaars ontdekken?

Van de Water Makelaars

makelaars

Gesloten08:30 - 17:30

Bredaseweg 368, Tilburg

Bekijk meer:makelaars

adv.