Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Da’s pech! Deze Tilburgse huizen van een miljoen zijn helaas al verkocht

Door Maartje Cooijman 15 september 2018

Jammerdepammer! Heb je net genoeg gespaard met je bijbaan als tomatenplukker, is je Tilburgse droomhuis van een miljoen net verkocht. Het overkomt ons op de redactie ook regelmatig. Maar het blijft wel lekker om even te koekeloeren naar de koopwoningen we nu net niet meer kunnen aanschaffen.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Thornerbeek

Tilburgse huizen van een miljoen
Foto: funda

Dit ‘stulpje’ aan de Thornerbeek ging voor €1.250.000,- naar een nieuwe eigenaar. Een koopje want naast het prachtige verwarmde buitenzwembad heeft dit huis ook nog eens een sauna, zes slaapkamers en twee badkamers. Oh, er staan ook nog stallen achterin de tuin, maar dat is wel een stukje lopen.

Bredaseweg

Tilburgse huizen van een miljoen
Foto: Funda

Met deze villa aan de Bredaseweg komt ook gelijk een heel landgoed van 5.197 vierkante meter. Niet vreemd dus dat het in totaal €1.295.000 heeft opgeleverd. De nieuwe eigenaar mag in zijn handjes wrijven. Het karakteristieke huis heeft namelijk vijf slaapkamers, een wijnkelder en een slaapkamer met balkon. Raad eens wie dit huis gekocht heeft? Jawel, Guus Meeuwis!

reeshofweg

Nieuwe villa voor Guus Meeuwis: deze parels had hij ook kunnen kopen

Om jaloers van te worden... Guus Meeuwis heeft een nieuwe villa in Tilburg gekocht, meldt Quote. De ...

Bredaseweg

Tilburgse huizen van een miljoen
Foto: Funda

De villa van Guus is niet de enige in de Bredaseweg die verkocht is. Ook deze riante woning kon rekenen op een nieuwe eigenaar. De oude bewoners ontvingen €1.250.000 voor hun stulpje. Daarmee nemen zij afscheid van een villa met een prachtige serre, whirpool en enorme keuken. De nieuwe eigenaren krijgen bovendien ook nog eens een dakkapel, landgoed met vijver en een woonkamer met gashaard. Lekker hoor!

Nieuwlandstraat

Tiburgse huizen van een miljoen
Foto: Funda

Dat is balen! Deze woning aan de Nieuwlandstraat is net voor onze neus weggekaapt. Wat vinden wij dit monumentaal pand prachtig. De marmeren vloeren, hoge plafonds, prachtige serre, het kan er iets mee te maken hebben. De nieuwe eigenaren hebben €1.075.000 moeten neerleggen, maar we weten zeker dat de woning iedere cent waard is.

Oude Maasje

Tilburgse huizen van een miljoen
Foto: Funda

Kijk dit prachtige huis aan het Oude Maasje eens. De vrijstaande villa is verkocht voor €1.190.000. De nieuwe eigenaren krijgen daar niet alleen een moderne keuken, sauna en douche met massagestralen voor terug. Zij mogen zich namelijk ook verheugen op een terrasje aan het water, dakkapel en vier slaapkamers. Wow!

Wilhelminapark

Tilburgse huizen van een miljoen
Foto: Funda

Ook altijd verlekkerd naar dit pand aan het Wilhelminapark gekeken? Dan heb je nu toch echt pech. Het is namelijk verkocht voor €1.050.000. Daarmee gaat niet één, maar gaan er twee villa’s aan onze neus voorbij. Het gaat hier om een gekoppeld pand. Via de bovenste verdieping kan je van de éne woning naar de andere lopen. En dat is best vet. Jammer dus!

Bredaseweg

Tilburgse huizen van een miljoen
Foto: Funda

Nou nog één huisje aan de Bredaseweg dan, om het af te leren. En wat voor een huisje. Deze riante villa werd verkocht voor €1.850.000. Wij snappen wel waarom. Denk maar eens aan een luxe leefkeuken, lekkere vloerverwarming en bibliotheek. Nog niet overtuigd? Het huis heeft ook een biljartkamer, drijvende bloementuin en vrijstaand atelier (om te bouwen tot gastenhuis). Gaaf toch?

Lees ook:

Duurste woningen Tilburg

Ka-ching: 13 x de duurste woningen in Tilburg

Appartementen, huizen met of zonder tuin, het aanbod van Tilburgse woningen is zeer divers. Hoewel j...
Moderne villa te koop aan Wandelbos, Tilburg

11 dingen die je met 30 miljoen in Tilburg kunt doen

Tilburg is een miljonair rijker! Een 62-jarige man uit Noord heeft namelijk dertig (!!) miljoen gewo...
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.