Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Het kan! 7 x groen wonen in Tilburg

Door Rowie van der Vliet 11 september 2017

Groen wonen in Tilburg betekent heus niet alleen een grote urban jungle in huis en op het balkon. We zetten woningen op een rij die zich bevinden in een groene oase. Stel je eens voor dat je hier elke morgen wakker zou mogen worden…

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Park als binnentuin

Groen Wonen
Foto: Funda.nl

Waan je een koning of koningin met het Rooi Hartenpark/Kromhoutpark als binnentuin. Je hoeft de achterdeur van deze bungalow maar uit te lopen en staat zo met je voetjes in het gras. Wil je buiten zitten zonder pottenkijkers? Dan kan de toekomstige bewoner zich helemaal uitleven in de patiotuin van 25m2.

Groene oase

Moerenburg
Foto: Funda.nl

Altijd al een huisje op de Veluwe gewild? Nergens voor nodig. Deze koopwoning staat lekker in Tilburg, maar heeft toch uitzicht op een prachtig natuurgebied. En of dit een groene oase is!

Schotse hooglanders

Groen wonen Dongevallei
Foto: Funda.nl

We kunnen ons zo voorstellen dat de perfecte zondag van een natuurliefhebber iets te maken heeft met fluitende vogels en grazende Schotse hooglanders. Maak van dit droombeeld waar met dit appartement dat uitkijkt op natuurgebied Dongevallei.

Lekker diepe tuin

Groen Wonen
Foto: Funda.nl

Wat een droomtuin! Voor wie de huizen in de wijk Groeseind/Hoefstraat een beetje kent, dit is er een. Je zou niet verwachten dat deze panden zo’n tuin hebben. De tuin is écht groot met maar liefst 92m2. Je hebt wel een beetje groene vingers nodig, maar dan heb je ook echt je eigen stuk groen in Tilburg.

Villa dichtbij het Wandelbos

Groen wonen
Foto: Funda.nl

Een wandeling maken door het Wandelbos betekent voor veel Tilburgers even opladen. De toekomstige bewoners van deze villa wonen niet alleen vlakbij het bos, maar kijken ook nog eens uit op de Willem Elsschothof en de Herman de Manhof. Dat noemen we nu groen wonen.

Wilhelminapark

Groen Wonen
Foto: Funda.nl

Het Wilhelminapark brengt voor veel Tilburgers herinneringen met zich mee. Al sinds jaar en dag is het park een plek waar we kunnen relaxen. Heb jij je ook wel eens afgevraagd hoe fijn het zo zijn om hier te wonen? Dat kan en wel in dit herenhuis.

Ta-dah, daar is het bos

Groen wonen
Foto: Funda.nl

Spontaan zin in een boswandeling? Dat komt goed uit voor de toekomstige bewoners van dit appartement in het complex Koninxhoek. Ze hoeven namelijk alleen maar de straat over te steken en ta-dah, daar is het bos!

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.