Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

4 x goedkope studio’s in Tilburg

Door Rowie van der Vliet 31 juli 2017

Niet iedereen heeft zomaar meer dan een miljoen onder het bed liggen om te besteden aan de duurste woningen van Tilburg. Daarom gooien we het over een andere boeg en delen we de goedkoopste studio’s in Tilburg.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Douche in je kamer

Goedkoopste studio van Tilburg
Foto: Kamernet.nl

En de goedkoopste is… deze studio! Goed, heel veel groter dan een doorsnee studentenkamer is het niet. Dat zie je ook terug in de prijs, voor de kamer van 20m2 betaal je €300. Daarvoor krijg je wel een eigen pantry terug waar je toch mooi je eigen avondeten kunt klaarmaken. Douchen is ook geen probleem met een eigen douche in de kamer. 

Klein maar fijn

Studio in Tilburg
Foto: Kamernet.nl

Met 19m2 is dit de kleinste studio in het rijtje. Toch ziet het er erg fijn uit met het eigen keukenblok en de badkamer. Wil je de Sergio Herman uithangen in je eigen huis? Dan kun je terecht in de gezamenlijke keuken kookplaat en extra koelkast en vrieskast. Per ongeluk gemorst op je kleding met al dat uitsloven in de keuken? Er is een wasmachine en droger in huis. Per maand ben je €475,- kwijt.

Slapen naast de koelkast

Studio op Kamernet
Foto: Kamernet.nl

Deze studio in de Koestraat in Tilburg kost €499,-. Wanneer je zin hebt in frisdrank tijdens het Netflixen in bed, steek je je hand uit om wat te drinken te pakken. De handigste indeling is namelijk om je bed naast de koelkast te zetten. Wel heeft de toekomstige bewoner iets meer privacy dan in de studio hierboven. De deur naast de pantry leidt namelijk tot een eigen badkamer.

Wonen aan de Besterdring

De goedkoopste studio die op dit moment in Tilburg te huur staat
Foto: Funda.nl

Redelijk goedkoop is deze studio aan de Besterdring! De toekomstige huurder betaalt €504,- inclusief servicekosten. Voor je midnight snack en andere maaltijden hoef je de deur niet uit, want de studio beschikt gewoon over een eigen keuken met kookplaat en koelkast. ’s Ochtends sta je ook niet voor een gesloten badkamerdeur te wachten, want je hebt je eigen douche. Helaas moet je het toilet wel delen met andere huurders.

Goedkoopste appartement

Goedkoopste appartement dat momenteel te huur staat in Tilburg
Foto: Kamernet.nl

Leuk hoor, zo’n studio. Toch is een appartement net een stukje beter. Momenteel is het appartement aan de Gasthuisring het goedkoopste dat te huur staat. Voor €695 (incl g/w/l) kan dit jouw plekje in Tilburg worden. De oppervlakte bedraagt 39m2 en er zijn zelfs twee aparte slaapkamers inbegrepen. Het enige wat je zelf nog moet regelen is televisie en internet.

Heb je al een mooi huis in Tilburg? We vinden het maar wat leuk om eens langs te komen en iedereen te laten zien waarom jouw thuis zo geweldig is. Stuur ons een uitnodiging via [email protected].

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.