Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gluren maar! Dit is het goedkoopste huis dat nu in Tilburg te koop staat

Door Rowie van der Vliet 10 maart 2020

Zoeken naar een betaalbare en geschikte woning voelt een beetje als de speurtocht naar een klavertje vier in een groot grasveld. Hoe grappig: het goedkoopste huis dat nu in Tilburg te koop staat, ligt aan de Klaverstraat!

En dan bedoelen we ook echt een huis en geen appartement! Het goedkoopste huis dat in Tilburg te koop staat, is 76 vierkante meter. Valt reuze mee!

Grote zolder

Het huis aan de Klaverstraat heeft vier kamers. Achter de keuken zit zelfs een bijkeuken. Loop daar even doorheen en je bent in de badkamer. Op de eerste verdieping van het huis vind je twee slaapkamers en een trap naar de zolder. Heb je veel spullen? De zolder is lekker groot, dus dat komt helemaal goed.

Ruime tuin

Het huis van 76 vierkante meter is het goedkoopste huis in Tilburg dat nu te koop staat, maar je hoeft niet heel het jaar binnen te zitten. De achtertuin is twaalf meter diep. Ook zit er nog een keihandige berging. De achtertuin is in totaal 54 vierkante meter. Nou, dat is toch even groot als een gemiddeld appartement in Tilburg.

Prijs per vierkante meter

Het huis in de Klaverstraat staat te koop voor €155.000 k.k. Per vierkante meter betaal je €2039,-. Dat klinkt hoog, maar kan veel erger. Zo betaal je voor de kleinste woning die nu in Tilburg te koop staat in totaal €125.000 k.k. Doordat dit maar 35 vierkante meter is, ben je per vierkante meter €3571,- kwijt. Het gaat hier om een appartement in plaats van een huis.

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Lees ook:

Loterij gewonnen? Dit is het duurste huis dat nu te koop staat in Tilburg

Money Money Money! Zin om binnen te kijken bij het duurste huis van Tilburg of ben je écht op zoek n...

Opgelet! 9 x de goedkoopste woningen die te koop staan in het centrum

Heb jij altijd al in het centrum willen wonen van onze mooie stad, maar is het je nog niet helemaal ...
Nieuwbouwhuizen Tilburg

Wow! Tilburg krijgt er zo’n 170 sociale huurwoningen bij

Betaalbaar wonen in het centrum? Dat willen wel meer mensen. Lekker een drankje doen en niet meer me...

Meer over

Wonen

adv.