Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Droomhuismateriaal: dit zijn de duurste koophuizen van Tilburg

Door Rowie van der Vliet 10 juli 2017

Stel je hebt een paar miljoen rondslingeren. Wat kun je daarvoor kopen in Tilburg? Een levensvoorraad aan Broodje Jantje, de subsidie voor een Tilburgse wetenschapper én deze duurste koophuizen die te koop staan op Funda.nl.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Moderne villa in het bos

Moderne villa te koop aan Wandelbos, Tilburg
Foto: Funda.nl

Denk eens aan de feestjes die je kunt geven in de wijnkelder en het zwembad van deze villa. Bijkomen van de late uurtjes doe je in de eigen sauna of met een wandeling door het nabijgelegen Wandelbos. De grote slaapkamer geeft niet alleen toegang tot een aparte badkamer en inloopkast, ook tot de gigantische tuin. Het prijskaartje van € 1.995.000 k.k. is niet mis, maar heel gek is dat niet met een totale oppervlakte van 3500 m2.

Wonen in een villawijk

Duurste huizen Tilburg Funda.nl
Foto: Funda.nl

Zin om te Netflixen? De toekomstige bewoner van deze moderne villa ploft gewoon neer in zijn eigen bioscoop met bar. Met de sportvoorzieningen in huis zit het ook wel goed dankzij een fitnessruimte, zwembad binnen en een jacuzzi op een van de meerdere terrassen. De villa vol kunst is goed afgeschermd voor nieuwsgierige aagjes, maar doordat het huis in een villawijk staat, zijn er toch directe buren. Dit moderne optrekje aan de Delmerweg kost ook € 1.995.000 k.k, maar het is mogelijk de villa op te delen voor meerdere bewoners of kantoorruimte.

Marmeren vloeren

Derde duurste koophuis in Tilburg
Foto: Funda.nl

Een vloer van echt marmer is altijd goed om indruk te maken op iedereen die binnenkomt. Zou je ooit aan zo’n prachthuis kunnen wennen? Geen idee, maar met dertien kamers heeft de bewoner in ieder geval genoeg ruimtes om in te leven. Ook fijn: de stad ligt dichtbij, maar deze villa biedt toch veel privacy. De koper moet € 1.895.000 k.k. zien op te hoesten.

Historische villa

Vierde duurste koophuis op Funda in Tilburg
Foto: Funda.nl

Als iets droomhuismateriaal is dan is het deze historische villa wel. Dat het pand een Rijksmonument is, verbaast ons niet. Extra bijzonder is de megagrote landschapstuin, met eigen park en schattig theehuis. Naast de aankoopsom van € 1.850.000 k.k. dient de koper zich nog aan één voorwaarde te houden, namelijk het onderhouden van zowel het pand als de tuin in samenwerking met Staatsbosbeheer.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.