Dit zijn de duurste huizen die nu te koop staan in Tilburg

Door Thijs Dingemans 10 november 2018

Soms dromen we ervan om een miljoen euro op onze rekening te hebben staan. Want oh, wat zouden we ongelofelijk veel leuke dingen kunnen doen met dat geld! Een mooie reis maken, een steengoed feest geven, een groot huis kopen in Tilburg… Helaas helpt een blik op Funda ons uit deze laatste droom, want hell no dat je aan een miljoen euro genoeg hebt voor een van deze koopwoningen in onze stad.

<< < Pagina 1 / 14 >
⟵ swipe swipe ⟶

Sfeervol herenhuis

Foto: Funda.nl

We beginnen met dit sfeervolle herenhuis in de Gerard van Swietenstraat. Het huis is gebouwd in 1929 en tijdens WO II in beslag genomen door de Duitsers. Sinds 1973 woont de huidige eigenaar in deze bijzondere woning met parkachtige tuin. Word jij de volgende bewoner?

Vrijstaande villa met zwembad in de tuin

Next one… In De Blaak spotten we dit miljoenenhuis in de Deltalaan. De vrijstaande stadsvilla heeft een prachtige tuin met, jáwel… buitenzwembad! 

Maar liefst 12 kamers

Middenin het centrum staat deze mooie villa met maar liefst 12 (!) kamers te koop. De stadsvilla is gebouwd in 1870 en heeft daarom een monumentale status. Het huis an sich is al heel tof, laat staan die stadstuin… 

Penthouse met prachtig uitzicht én dakterras

Een stukkie duurder is dit appartement aan de Professor Cobbenhagenlaan. Het penthouse heeft een woonoppervlakte van 400 m², een dakterras, twee balkons en… twee paardjes!

Buitenlands wonen in West

Nóg zo’n gaaf huis! In de buurt van het Wandelbos spotten we deze moderne villa met zeven slaapkamers, drie badkamers en schitterende tuin!

Voor de zzp’ers

Wil jij graag een kantoor aan huis? Dan bof je: hier aan de Reeshofdijk staat deze villa met praktijkruimte te koop. De woning heeft vier slaapkamers, twee badkamers, een dakterras én balkon. En dan hebben we die prachtige tuin nog niet eens genoemd!

Prachtig interieur

Wauw, wát een interieur! Deze villa uit 1926 heeft maar liefst drie woonkamers, zes slaapkamers en heerlijk groene tuin. Vanbinnen zou je niet zeggen dat dit huis zo oud is.

Oud klooster met maar liefst 18 (!) slaapkamers

Zoek je een huis met ruimte? Stop dan met zoeken. Hier aan de Broekhovenseweg staat dit oud klooster te koop. Het heeft maar liefst 18 slaapkamers, een woonoppervlakte van 704 m² en achtertuin van 750 m². Mocht je nog ergens in een lade 1,4 miljoen euro verstopt hebben… Tijd om het eruit te halen!

Gezinsvilla met buitenzwembad

Iets kleiner is deze gezinsvilla aan de Bredaseweg. De woning heeft vijf slaapkamers, drie badkamers, een tuin en… verwarmd buitenzwembad!

Stadsvilla in een gemoedelijk dorp

Zoek je een plek waar de kids veilig kunnen spelen? En wil je dan ook nog eens een huis met veel ruimte? Dan ben je in de Professor Dondersstraat aan het juiste adres. Daar spotten we deze villa met zeven slaapkamers, drie badkamers en werkkamer in het souterrain. Ruimte genoeg!

Riante woning met veel lichtinval

Wil jij niets liever dan veel licht in huis? Dan biedt dit huis in de Burgemeester Damsstraat genoeg! De woning heeft een riante woonkamer met gashaard en veel lichtinval. Ook zien we zes slaapkamers en twee badkamers. 

Zonneterras, poolhouse, sauna, buitenzwembad…

Ja, dit huis heeft het allemaal. Naast al die luxe zien we ook nog vier ruime slaapkamers en drie badkamers. En die tuin… We love it!

Uniek rijksmonument

Foto: Funda.nl

Waar het allerduurste huis van Tilburg staat? Aan de Koningshoeven! Dit rijksmonument uit 1886 heeft zeven slaapkamers, drie badkamers en een schitterend interieur! OMG!!

Nog meer wonen:

woonboot

Binnenkijken op de woonboot van Caroline en John: ‘Er staan weleens mensen aan de kant te plassen’

In de Piushaven liggen verschillende oude schepen. Wist je al dat er een hoop daarvan bewoond zijn? ...
vormenrijk

Er wordt een nieuw woonwijkje aan de rand van het centrum gebouwd

De nieuwe woonwijk aan de rand van het centrum begint nu toch wel langzaam vorm te krijgen. Over een...
Stadsplein Forum

De Reeshof is hot! Dit wordt allemaal nieuw gebouwd in de wijk

Woon je in de Reeshof? Dan zit je wat ons betreft helemaal op de goede plek. Het bewijs dat de wijk ...
Uitzicht Tilburg

13 x hierom woon je liever in Tilburg dan in Breda

Eerlijk is eerlijk: Breda is best een prima stad. Maar we moeten er niet aan denken om permanent wak...
bredaseweg

Dit landhuis kopen? Dat wordt dan 2,7 miljoen euro aub!

Alsof we in een droom zijn beland... Sinds deze week staat dit prachtig landhuis aan de Bredaseweg t...
<< < Pagina 1 / 14 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.