Toeslaan maar: deze Tilburgse huizen staan pas nét te koop

Door Thijs Dingemans 31 december 2018

Over goede voornemens gesproken… Heb jij in 2019 verhuisplannen? Dan helpen we je graag: deze Tilburgse huizen zijn in het laatste weekend van 2018 te koop gezet. Zit er wat voor jou tussen?

<< < Pagina 1 / 11 >
⟵ swipe swipe ⟶

Kruiningenstraat 23

Hier in de Kruiningenstraat spotten we deze hoekwoning met vier slaapkamers. Je betaalt (slechts) €235.000 en beschikt dan over een woonoppervlakte van 96 m². Koopje? Best wel…

Beeklaan 240

In de tuin van dit huis aan de Beeklaan zien we nu ook een Te Koop-bord staan. De woning van €369.000 is gebouwd in 1980, heeft vier slaapkamers en een badkamer met ligbad en douche. En de tuin is ook niet mis!

Veenendaalstraat 91

Voor deze woning in de Veenendaalstraat betaal je een paar duizend euro minder. Het huis in de Reeshof heeft een uitgebouwde woonkamer, nette keuken, badkamer en vijf slaapkamers. En wauw, wat een uitzicht!

Boomstraat 72

Een stuk dichter bij het centrum is deze woning in de Boomstraat. Het huis is met drie slaapkamers en een woonoppervlakte van 72 m² perfect voor starters. De prijs maakt het nog een stukje leuker om hier straks te wonen!

Postelse Hoeflaan 75 A

Ietsje duurder is dit appartement aan de Postelse Hoeflaan. Je betaalt €147.500 en krijgt dan drie slaapkamers, badkamer met apart toilet en balkon. 

Cypresstraat 73

Nóg een appartement. Hier aan de Cypresstraat staat dit appartement met royale woonkamer met open keuken, balkon, twee slaapkamers en badkamer met ligbad en douchecabine te koop.  Voor €239.000 is-ie van jou!

Ankeveenstraat 67

Heel wat anders is deze bungalow aan de Ankeveenstraat. De woning heeft een open keuken, twee slaapkamers en lekkere patio voor in de zomer. In de winter zijn je voetjes heerlijk warm door de vloerverwarming. 

Bolswardstraat 33

Kijk aan! In de Bolswardstraat staat deze starterswoning voor een prikkie te koop. Je betaalt €159.000 en krijgt dan een woning met twee slaapkamers, badkamer en voor- en achtertuin. 

Rossinistraat 265

In de Rossinistraat staat deze instapklare tussenwoning met diepe tuin te koop. Het huis heeft drie slaapkamers, een modern toilet, badkamer, keuken en vaste trap naar de zolder. Om de hoek liggen een hoop winkels en supermarkten. Ideaal dus!

Alleenhouderstraat 115 -31

Gaan we door met dit appartement aan de Alleenhouderstraat. Het driekamerappartement ligt op de derde verdieping, heeft twee prima slaapkamers, een badkamer met douche en wastafel en balkon. Zie jij jezelf hier al zitten in de zomer?

Midslandstraat 3

Vers op de markt is ook dit huis aan de Midslandstraat. De woning kost net geen twee ton (€198.000) en heeft twee slaapkamers, badkamer en, echt waar, een achtertuin van 1 m². Genoeg ruimte voor een stoel dus!

Nog meer wonen:

7 x huizen aan een rustige weg voor minder dan twee ton

Wonen in een stad kan erg rumoerig zijn. Daarom lijkt het ons wel relaxt om aan een weg te wonen die...
Transparant foto

Dik verdiend: deze Tilburgse makelaar is excellent volgens NVM

Kijk aan, petje af! De champagne is ontkurkt bij Transparant Makelaars en da's dik verdiend. De make...
Seida binnenkijken

Dit waren de mooiste huizen waar we binnenkeken in 2018

Zo hé, Tilburgers. Jullie kunnen er wat van als het om mooie huizen gaat. Elke week kijken we binnen...
Piushaven

Yes, we krijgen weer een nieuwbouwproject in de Piushaven!

Hoppa! In de Piushaven worden nog meer appartementen de grond in gestampt. In de Koopvaardijstraat v...
de koopvaardij

10 x deze nieuwbouwprojecten werden aangekondigd in 2018

Hallo nieuwe Tilburgse woningen! In 2018 werden we getrakteerd op prachtige nieuwbouwprojecten in de...
<< < Pagina 1 / 11 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.