Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze betaalbare huizen staan sinds deze week te koop in Tilburg

Door Thijs Dingemans 13 december 2017

Wat doe je als het sneeuwt? Je huis te koop zetten en emigreren… Een paar Tilburgers vinden het wel mooi geweest in hun betaalbare woning en doen ‘m daarom in de verkoop. Kijk je mee? 

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Starters/studentenwoning

Tongerlose Hoefstraat
Foto: Funda.nl

Dit huis in de Tongerlose Hoefstraat staat voor een prikkie te koop. Ben je starter, student of belegger? Dan is deze woning iets voor jou. Je krijgt de benedenverdieping en hebt daarbij een woonkamer, slaapkamer en open keuken. Het huis heeft ook een tuin.

Tussenwoning

van goorstraat
Foto: Funda.nl

Gaan we verder met de tussenwoning op de Van Goorstraat. Het huis is tussen 2015-2017 helemaal gerenoveerd en uitgebouwd op de begane grond en eerste verdieping. Daardoor heeft de woning nu ruimte voor vier slaapkamers.

Oud pakhuis

langestraat
Foto: Funda.nl

Vet! Dit appartement in de Langestraat ligt midden in het centrum en bevindt zich in een oud pakhuis uit 1920. Het heeft ook nog eens een royale woonkamer en slaapkamer met groot dakterras! En vanuit de woonkamer op de eerste verdieping heb je nog een terras om buiten te zitten. Wij weten al wat ons volgende woonadres wordt…

Twee-onder-een-kapwoning

voerendaalstraat
Foto: Funda.nl

We gaan door met deze twee-onder-een-kapwoning in de Voerendaalstraat. Dit huis heeft vrij uitzicht op een brede groenstrook en aan de overkant van de straat staan dus geen huizen. Dat is mooi meegenomen: geen overburen, maar wel voldoende parkeergelegenheid, een speeltuintje om de hoek en drie slaapkamers en twee aparte toiletten.

Tussenwoning

hoge witsiestraat
Foto: Funda.nl

In de Hoge Witsiestraat staat deze tussenwoning met achtertuin op het zonnige westen te koop. Het huis heeft drie woonlagen, drie slaapkamers, een badkamer en apart toilet. Wie dit huis koopt, boft: schijnt de zon niet in de achtertuin? Dan heb je ‘m alsnog in de voortuin!

Herenhuis

bijsterveldenlaan
Foto: Funda.nl

Gaan we door met het laatste huis dat sinds deze week te koop staat. Misschien ook wel het mooiste: dit herenhuis aan de Bijsterveldenlaan heeft vier woonlagen en paarse balkons. De woning in de Reeshof heeft verder vier slaapkamers, twee badkamers met toilet, een apart toilet en een afgesloten tuin met vijver. Net iets te groot? Je kunt er met meerdere stellen wonen…

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.