Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze 5 huizen staan sinds deze week te koop in Tilburg

Door Thijs Dingemans 15 november 2017

De huizen gaan in Tilburg als warme (en vrij goedkope) broodjes over de toonbank. Gelukkig worden er iedere dag nieuwe huizen in de verkoop gezet. Deze vijf woningen zijn net op de markt.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Starterswoning

starterswoning
Foto: Funda.nl

Dit gezellige huis in de Van Alphenstraat is perfect voor de starters. Dus heb je plannen om samen te wonen en ben je op zoek naar een goedkope woning? Kijk dan vooral eens hier binnen. Waarom? Het is een licht en modern huis met witte muren, heeft drie slaapkamers en kost maar € 165.000 k.k. Je vindt hier meer foto’s van dit huis uit 1931

Karakteristiek huis in het centrum

goudenregenstraat
Foto: Funda.nl

Woon je toch liever íets dichter bij het centrum? Dan is dit huis in de Goudenregenstraat op het juiste moment de markt opgegaan. De karakteristieke woning heeft een ruime woonkamer, nette keuken, drie ruime slaapkamers en 35 meter diepe achtertuin met vrij uitzicht. Belangrijker nog: je woont midden in het centrum. Voor dit huis betaal je € 239.500 k.k. Meer foto’s vind je hier

Twee-onder-een-kapwoning

friezenweg
Foto: Funda.nl

In de wijk Zorgvlied staat dit huis in de Friezenlaan sinds deze week te koop. De twee-onder-een-kapwoning heeft een eigen garage, diepe oprit voor meerdere auto’s en is geschikt voor een gezin met meerdere kinderen. Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers, op de zolder is nóg een slaapkamer. En o ja, zaterdag 18 november kun je de woning tussen 12.30 en 13.30 uur voor het eerst bekijken. Je betaalt € 339.000 k.k. en meer foto’s vind je hier.

Tussenwoning

voorschotenstraat
Foto: Funda.nl

Plannen om in de Reeshof te gaan wonen? Dan is deze tussenwoning in de Voorschotenstraat iets voor jou. Sinds deze week staat dit huis uit 2007 te koop. Je betaalt € 249.000,- en krijgt daar drie slaapkamers voor terug. Nieuwsgierig? Check hier meer foto’s. 

Moderne woning

koolhovenlaan
Foto: Funda.nl

We blijven nog even in de Reeshof, want daar staat sinds deze week dit huis in de Koolhovenlaan te koop. Een moderne, instapklare woning met uitgebouwde woonkamer. Dit huis heeft vier slaapkamers, een ruime tuin en vloerverwarming. Voor dit tien jaar oude huis betaal je € 295.000 k.k en meer foto’s vind je hier.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.