Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dat kan beter: slechts 17% van de Tilburgers kijkt naar groene energie

Aangeboden door Independer 1 maart 2020

Het is niet makkelijk: bewuster en duurzamer leven. Maar eigenlijk willen we het allemaal. Met een ‘groen’ energiecontract kun je al een verschil maken. In Tilburg ‘kan het allemaal wel wat groener’: maar 17,05 procent zoekt naar een groen contract voor groene energie.

Als je een nieuw energiecontract aan wil gaan, ga je natuurlijk eerst wat research doen. Independer zocht uit naar welke soort energie mensen zoeken bij het maken van een vergelijking. Het gaat hierbij om stroom die uit duurzame bronnen is opgewekt binnen Nederland, zoals wind, zon, biomassa of waterkracht.

Tilburg minder geïnteresseerd in groene stroom
Het landelijk percentage van mensen dat bij het vergelijken van energiecontracten bij Independer let op groene energie ligt op 17,2%. Tilburg scoort met 17,05% dus nipt onder dit landelijk gemiddelde. Het kan dus nog wel wat beter in Tilburg.

We wonen niet in ‘de meest groene provincie’. Vooral in Flevoland wordt veel naar groene energie gekeken. In de Groene Energie Analyse kun je zien hoe geïnteresseerd andere grote steden zijn in groene stroom.

Overstappen energie
Wil je jouw ecologische voetafdruk zo klein mogelijk houden en heb je nog geen groen energiecontract? Dan kun je daar nog op winnen! Overstappen van energie is bij Independer snel geregeld. Geef in de vergelijker als voorkeur ‘groene stroom uit Nederland’ aan en de beste aanbieder voor jouw situatie komt bovenaan. 

energiecollectief

Zo bespaar je tientallen euro’s per maand op je energierekening

Als er één ding is waarop wij dolgraag geld besparen, is het wel de energierekening. Daar heeft de C...
energiezuinig

Je woning energiezuinig maken: zó doe je dat!

We weten het allemaal: energiezuinig wonen is op dit moment hot! Toch is nog niet iedereen zich daar...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Independer. Meer over Independer ontdekken?

Independer

zakelijke dienstverleners

Celebeslaan 2, Hilversum

Bekijk meer:zakelijke dienstverleners

adv.