Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Binnenkijken in het kleinste huis dat nu in Tilburg te koop staat

Door Rowie van der Vliet 28 maart 2020

Klein, maar fijn? Oordeel zelf, deze woning van zestig vierkante meter is het kleinste huis dat op dit moment te koop staat in Tilburg. Wij waren vooral benieuwd hoe het is om op zo’n kleine oppervlakte (voor een huis) te wonen en spiekten dus ‘stiekem’ binnen. Eerlijk: we zijn best verrast, kijk je mee? 

Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Van Sonstraat 3

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Deze woning uit 1906 ligt aan de rand van het centrum. Je loopt de straat uit en komt zo op de Korvelseweg te staan. Vanuit daar is het makkelijk naar het centrum te lopen. Je hebt geen voortuin, maar kunt wel zeggen dat je in een arbeiderswoning vol historie woont.

Woonkamer

Wow, die zagen we niet aankomen! Dit is het eerste wat je tegenkomt als je het huis binnenloopt. Funky! Is dat nou zwarte lambrisering op de muur? Waar we niet omheen kunnen: de trap is knalgeel. Het wordt al snel duidelijk dat deze woning echt genieten is voor klussers. De woonkamer laat je misschien eerst even denken: hoe dan?! Maar daarna is het makkelijk voor het creatieve brein om zelf aan de slag te gaan. Bekijk de woonkamer hier (of op de galerie in de eerste pagina).

Keuken

Dat je hiermee een uniek huis in Tilburg in handen hebt, spreekt voor zich. De keuken heeft gele elementen, maar is zelf niet zo kleurrijk. Leuk voor puzzelfanaten om in deze ruimte een nieuwe keuken te realiseren. Hier bekijk je de keuken.

Toilet

In de bijkeuken vind je twee gele deuren met onder andere het toilet. Zelfs het kleinste kamertje is geheel in eigen stijl aangekleed. Met blauwe tegels en een grijs plafond. Kijk maar!

Badkamer

Naast het toilet zit de badkamer. Hier is gekozen voor dezelfde blauwe tegels op de muur. We moeten wel zeggen: hoewel het huis zestig vierkante meter is, lijkt de badkamer relatief groot. De wastafel staat niet op de foto.

Slaapkamer 1

Heb je een groot tweepersoonsbed? Dat past hier gewoon! Dit mag dan het kleinste huis zijn dat momenteel te koop staat in Tilburg, de slaapkamers zijn best groot.

Slaapkamer 2

In deze slaapkamer hoef je ook niet aan ruimte in te leveren. Lekker een weekendje verven en je bent klaar. Of je hier nou de slaapkamer, een kantoor, privégym, eigen bioscoop of mancave van maakt: het kan allemaal.

Tuin

Ja, zo leuk! Dit huis heeft gewoon een tuin en die is groter dan de gemiddelde studentenkamer. De tuin bedraagt namelijk 27 vierkante meter. Wie buitenshuis niet zo’n klusser is heeft geluk, want er liggen tegels in de tuin. Bovendien vind je hier ook nog vijf vierkante meter aan opbergruimte.

Lees ook:

13 x deze woningen uit Tilburg staan nog maar net op Funda

We geven het gewoon toe: wij vinden het heerlijk om door Funda te scrollen en te zien wat er in Tilb...
Tilburg Amsterdam Dwaalgebied

9 redenen waarom wonen in Tilburg leuker is dan in Amsterdam

Het mag dan wel de hoofdstad van ons land zijn, wij zijn blij dat we in Tilburg wonen en niet in Ams...

BIZAR! Amsterdam versus Tilburg: kijk en vergelijk deze huizenprijzen

Het deed nogal wat stof opwaaien: een doodnormaal rijtjeshuis kost je tegenwoordig in de hoofdstad a...
Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.