Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Binnenkijken bij het huis in Tilburg dat het langst te koop staat

Door Lot Boone 8 september 2019

Sommige huizen in Tilburg zijn binnen no-time verkocht. Maar er zijn ook stekkies die veel langer te koop staan. Dit huis in de Kasteel Doorwrthstraat in Tilburg staat het langst op Funda.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Last van hard voorbijrijdende auto’s heb je zeker niet in de woning in de Kasteel Doorwerthstraat, een vriendelijk autoloos zijstraat van de Professor Gimbrèrelaan. In directe omgeving zijn er scholen, twee winkelcentra en station West te vinden. Toch is het vrij rustig binnen in het huis; het is namelijk al het langste van heel Tilburg te koop!

Verjaardagsfeestje

Laat de gasten maar alvast binnenkomen, want een verjaardagsfeestje houden kan in deze woonkamer heel goed. Met daarbij een ruime keuken is er genoeg plek voor de hapjes en is er ook plek voor een tweede eettafel.

Doorwerthstraat 7

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

De woonkamer

Een ruime lichte woonkamer met uitzicht over de tuin. Met een oppervlakte van 35 vierkante meter kan je naast je bank(en) en kasten nog een eettafel kwijt. Via de schuifpui loop je makkelijk de tuin in en uit, erg handig voor in de zomer dus!

De keuken

In het huis is een vernieuwde keuken te vinden voorzien van een fornuis met vijf pits, magnetron én een oven. Daarnaast kan je hier ook nog een eettafel kwijt! Als je een keer eters over de vloer krijgt, weet je in ieder geval zeker dat je genoeg plek in huis hebt. Achter de gele deur vind je nog een bijkeuken met een tweede aanrecht met wasbak en een wasmachineaansluiting.

Badkamer

Een knusse badkamer uit 2002, maar wel ideaal met ligbad, douche, toilet én een wastafel. Het patroontje op de tegels van de muur geeft een jaren dertigsfeertje.

Badkamer. Foto: Makelaarskantoor Oldenkotte. Via Funda
Badkamer. Foto: Makelaarskantoor Oldenkotte. Via Funda

Master bedroom

Op de eerste verdieping zijn er naast de badkamer ook nog vier slaapkamer te vinden. Dit is de grootste slaapkamer waar je zeker wel een goed slaapfeestje kan houden!

Slaapkamer. Foto: Makelaarskantoor Oldenkotte. Via Funda

Lees ook:

Penthouse bos Tilburg

Penthouse aan het bos! Binnenkijken bij het duurste huurappartement in Tilburg

Dat is nog eens lekker wonen! Je kijkt uit het raam en staart naar de Oude Warande. Voor dit penthou...

Binnenkijken bij: de 11 duurste huizen in Tilburg

Tilburg heeft een aantal hele mooie villa's. Vooruit, weinig Tilburgers zijn zo stinkend rijk dat we...
bredaseweg

Even binnenkijken bij het duurste huis van Tilburg

Hier gaat ons hart van kloppen. Dit huis aan de Bredaseweg staat te koop en já, je moet een flinke z...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.