Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Binnenkijken bij: een appartement dat net geen miljoen kost

Door Rowie van der Vliet 10 september 2020

Voor net geen miljoen kun je ook een villa of bungalow in De Blaak kopen. Maar het moet gezegd worden: een appartement als dit zie je niet vaak in Tilburg. Gluur je mee via Funda?

Penthouses zijn populair in Tilburg. Nieuwbouwprojecten als De Bankier of Pakhuis West pronken met zo’n luxe appartement op de bovenste verdieping. Soms heb je een halve of hele verdieping voor jezelf. Maar een penthouse in Tilburg is niet alleen iets van de laatste jaren. Denk aan een heus penthouse in Westpoint of een van de andere appartementencomplexen.

Net geen miljoen

Op de dertiende verdieping van appartementencomplex de Duynstaete ligt ook zo’n luxe penthouse. Wie langs de flat aan Magentahof fietst, zou het op het eerste gezicht niet zeggen. Maar toch ligt er een woning die bijna een miljoen kost verscholen. Dat bedrag snappen we een stuk beter als we de foto’s van binnen onder ogen zien. Het penthouse heeft een oppervlakte van 194 vierkante meter én een dakterras van 128 vierkante meter eromheen.

Tekst loopt door na de galerij

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Veel tegels

Hallo ruimte en hallo: tegels. Van de gang tot de woonkamer, eetkamer en keuken: allemaal is het betegeld. Eigenlijk net een huis in de Reeshof dus, waar veel huizen tegels hebben omdat de lichtinval dan mooi schijnt te zijn. Koude voeten zul je er niet krijgen, want er ligt vloerverwarming. In de slaapkamer en het kantoor ligt een vloerbedekking. De woning voelt een beetje als een tijdreis naar de jaren negentig of begin 2000. Niet heel gek, want het appartement stamt uit 1998. Het dakterras is trouwens in 2016 compleet vernieuwd.

Moderne touch

Toch heeft het luxe penthouse een moderne touch: er is een systeem waarmee je alle elektra, schermen, zonwering, de sierhaard en tv bedient via een tablet of smartphone. Handig! Zweten met warm weer is hier niet nodig, want er is airconditioning.

Lees ook:

Binnenkijken Jiske

Binnenkijken bij Jiske in Tilburg-West: ‘Iedereen in de flat kent elkaar’

Jiske Verhaar (25) woont met veel plezier in een appartement in Tilburg-West. "Mensen hebben vaak ee...

Binnenkijken bij Rikki en Luciano in Sint Anna: ‘We wonen hier al 48 jaar’

Rikki (70) en Luciano Secci (72) moeten even nadenken. Was het nou 47 of 48 jaar dat ze in hun huis ...

Binnenkijken bij Dion en Lot in een half gesloopte BOUWPLAATS: ‘We willen verwonderen’

Jaren geleden zaten de meest creatieve bedrijven van de stad samen in BOUWPLAATS aan de Piushaven, e...

adv.