Binnenkijken bij: de 11 duurste huizen in Tilburg

Door Emma Koevoets 9 februari 2019

Tilburg heeft een aantal hele mooie villa’s. Vooruit, weinig Tilburgers zijn zo stinkend rijk dat we ons die huizen kunnen veroorloven, maar het is wel altijd leuk om die superchique huizen vanbinnen te bekijken. Wij hebben daarom de elf duurste woningen in onze stad even op een rijtje gezet.

<< < Pagina 1 / 11 >
⟵ swipe swipe ⟶

Koningshoeven 63

Foto: Funda

Dit is nu het allerduurste huis in Tilburg! Het is een klein Disney-kasteeltje met zo’n koetshuis, torentje, marmeren vloeren en paneeldeuren. Maar de oude villa heeft helaas geen bad- of slaapkamers meer. Het momenteel een bedrijfspand, maar is nu te koop gezet als koophuis. Misschien kun jij deze villa wel weer herstellen tot woning… Als je de jackpot gewonnen hebt.

Magentahof 36

Een penthouse in Tilburg? Zulke woningen kom je in Nederland überhaupt weinig tegen, laat staan in onze eigen stad. Dit penthouse is te vinden op de bovenste verdieping van appartementencomplex Duynstaete. Ook heeft deze droomwoning een goede lichtinval zonder dat je inlevert op privacy. Zie jij jezelf met je vrienden al barbecueën en relaxen in je jacuzzi op het dak?

Bredaseweg 387

Dit huis heb je vast gezien als je over de Bredaseweg reed. Wij vroegen ons  af hoe het zou zijn om daar te wonen, als we het ons kunnen veroorloven. Het is een villa die er nog heel erg authentiek uitziet en je hebt bijna je eigen park als achtertuin.

Goirleseweg 55

Je zult maar met je gezin in zo’n moderne villa met zwembad, poolhouse en sauna voor vier wonen… Je hoeft dan nooit meer naar de spa.

Professor Dondersstraat 45

Leuk feitje: deze stadsvilla is van dezelfde ontwerper als die van de Broekhovensekerk en het Sint Odulphuslyceum! Het huis heeft ook nog veel weg van de jaren dertig, vanwege de glas-in-loodramen en de mooie trap.

Dit huis ontwierp hij ook:

Binnenkijken bij Ellen en Alexander: ‘Mensen zeggen dat we in het mooiste huis van Tilburg wonen’

Ellen Schellekens en Alexander Meijer krijgen het vaak te horen: ‘jullie wonen in het mooiste huis v...

Broekhovenseweg 166

Dit oude klooster kun je nu ook kopen als één woning. Maar het kan natuurlijk ook omgetoverd worden tot bedrijfspand of je maakt er vier verschillende woonruimtes van. Het kan allemaal als je de uitdaging aangaat en het geld hebt liggen.

Bredaseweg 329

Wat een luxe biedt deze villa! Met een zwembad, vijf slaapkamers en drie badkamers. Enne, zien we daar nou een mancave met eigen bar en privébioscoop? Wij zouden die met alle liefde willen overnemen! Die fitnessruimte ook wel hoor.

Burgemeester Rauppstraat 2

Dit is een heel moderne villa met superveel ruimtes die heel mooi zijn afgewerkt. Het is echt een huis voor beroemdheden met alle inloopkasten, de grote wijnkelder en en de supermooie, ruime achtertuin.

Reeshofdijk 7

In de Reeshof zijn er villa’s te vinden! Zoals deze, waar ook een flinke kantoorruimte aan vastzit. De villa heeft hele grote ruimtes, zoals in de woonkamer en de huidige bewoners hebben een ruimte ingedeeld met sportapparaten en een sauna.

Auteurslaan 17

Stel, je wil graag een villa, maar je wil er niet een die al tientallen jaren oud is, dan is deze woning een uitkomst! De villa is nog maar acht jaartjes oud en in 2017 van binnen nog helemaal vers geschilderd. Het huis heeft ruimte voor maar liefst zeven slaapkamers en meerdere ruimtes om een woonkamer in in te richten.

Deltalaan 12

In de Blaak staan best veel villa’s en dit is daar een van. In 2016 is het huis van buiten helemaal geschilderd en in 2018 is het van binnen afgerond. Vorig jaar heeft de woning ook acht zonnepanelen gekregen. Superduurzaam!

Lees ook:

Huis te koop: Doesburgstraat 46 Tilburg, Foto 5 | Foto: Funda

Snel bij zijn! 9 x deze woningen staan nog maar nét te koop

Hoppa! Deze woningen staan echt nog maar net te koop op Funda.nl. Wie een fijn huis wil bemachtigen ...

Binnenkijken bij: het kleinste huis dat te koop staat in Tilburg

Wonen in Tilburg is heerlijk! Wij waren benieuwd: wat is het kleinste huisje dat je momenteel kunt k...
frustraties woningzoekers Tilburg

Deze 7 Tilburgse oude pareltjes staan nu te koop

Wij vinden Tilburg schôônste stad van 't laand. Waarom? Onze stad heeft écht wel een paar hele mooie...

7 x voor deze Tilburgse huizen betaal je €150.000 of minder

Huizenprijzen in Tilburg worden heel snel steeds hoger. Gelukkig heeft onze stad nog een paar woning...
<< < Pagina 1 / 11 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.