Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bijzonder: je kunt nu wonen bij een restaurant in het Dwaalgebied

Door Rowie van der Vliet 23 april 2020

Een plateau als ontbijt op bed? Misschien moet je binnenkort maar een paar stappen te zetten om al dat lekkers op te halen. De Burgerij heeft namelijk goed én slecht nieuws. De horecazaak in het Dwaalgebied stopt met de bed & breakfast, dus komen er studio’s bij De Burgerij waar je kunt wonen.

De b&b komt al snel leeg te staan. “Per 1 mei stoppen we met Bed & Breakfast, om eerlijk te zijn met pijn in het hart”, laat De Burgerij via Facebook weten. Het Quartier Latin van Tilburg gaat zich richten op de combinatie van de eterij die ze altijd geweest zijn en een bezorgrestaurant.

Hartje Tilburg

In de tuin van De Burgerij verhuren eigenaren Joris, Jaap en Sam van Corven diverse kamers. Dit zijn straks zelfstandige studio’s mét een eigen adres aan de Noordstraat. De woonoppervlaktes bedragen 27 tot en met 48 vierkante meter. Je betaalt all-in zo’n 750 tot en met 950 euro per maand. Kun je toch mooi zeggen dat je bij De Burgerij in hartje Tilburg woont!

Wanen in Frankrijk

Waan jij je al in Frankrijk als je elke dag over die kasseien naar de stad loopt? Zie jij heel veel gezelligheid voor je op een van de meest Bourgondische plekjes van de stad? Ga je voor een plek waar iedereen welkom is, of je nu van boerenkool of kaviaar houd? Dan is wonen bij De Burgerij vast echt iets voor jou. Wel wordt er gekeken of je goed past bij de overige bewoners via ballotage.

Wonen bij De Burgerij

Ben jij de studio bij wijze van spreke al aan het inrichten in je gedachten? Neem dan contact op via [email protected]. Vergeet niet een korte motivatie achter te laten die De Burgerij er hopelijk van overtuigd dat jij degene bent die hier mag komen wonen. Toi, toi, toi!

Lees ook:

13 x woningen die nét te koop staan op Funda

Je kunt op Funda uren zoet zijn met het bekijken van huizen die in Tilburg te koop staan. Iets met e...
Dwaalgebied favoriete steden

Op deze plaats staat Tilburg op de ranglijst van favoriete steden om te wonen

Dat het fantastisch is om in Tilburg te wonen, wisten wij als Tilburgers natuurlijk al lang. Maar is...
heuvel tilburg

Wow! De meeste Tilburgers wonen in dit stadsdeel (en dat hadden we écht niet verwacht)

Het is maar goed dat we geen geld hebben ingezet op dit Tilburgs feitje. Als je ons had gevraagd in ...

Meer over De Burgerij ontdekken?

De Burgerij restaurants en horeca

Geopend11:30 - 00:00

Noordstraat 87, Tilburg

Bekijk meer:restaurants en horeca

Meer over

Wonen

adv.