Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

9 x nieuwbouwprojecten in Tilburg

Door Thijs Dingemans 23 oktober 2017

Palen worden de grond in geslagen, beton wordt gestort en bakstenen worden op elkaar gestapeld. Kortom: er wordt flink gebouwd in Tilburg. We hebben negen nieuwbouwprojecten in de stad voor je op een rij gezet. Misschien zit jouw droomhuis er wel tussen!

Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

Wonen Aan de waterkant

waterkant
Foto: funda.nl

Het nieuwe woongebied in de Piushaven heeft haar succes al bewezen. De wijk is volop in ontwikkeling en de kracht van de fantastische woonomgeving is versterkt met het project Wonen Aan de waterkant. Inmiddels zijn de eerste huizen alweer een jaar klaar en ook het volgende blok (C) is bijna klaar voor oplevering. Maar er komt meer dan alleen woningen: verdeeld over 13 verdiepingen bouwt men een appartementengebouw. Elk appartement heeft een balkon of loggia met balkon. Klik hier voor meer informatie over het nieuwbouwproject. 

De Noorderstreek

noorderstreek
Foto: funda.nl

Het project De Noorderstreek wordt een gezellige, dorpse wijk in Tilburg Noord. Er komen hoekwoningen, tussenwoningen,
twee-onder-één-kapwoningen, vrijstaande woningen en vrije kavels. En of dit project groot is: men bouwt 300 woningen, waarvan 76 huurwoningen. Inmiddels is gestart met de bouw van fase 1 (76 huizen). Lijkt je dit wat? Dan kun je elke zaterdag van 10.00 tot 11.30 uur binnenkijken bij een modelwoning. Meer informatie vind je hier. 

Stadskade

stadskade
Foto: funda.nl

Nóg een project in de Piushaven: Stadskade. Er worden 40 nieuwbouwoningen gebouwd, waarvan 21 hoek- en rijwoningen, 11 appartementen, 4 mooie twee-onder-één-kapwoningen en 4 stadsvilla’s. Good to know: er staan nog twee penthouses te koop. Lijkt je dat wat? Kijk dan hier voor meer informatie. 

Buitenhof Oost

buitenhof oost
Foto: funda.nl

Hoe gaaf is het project Buitenhof Oost! Je woont aan de rand van Tilburg, in het groen (Koolhoven Buiten). Bij de ontwikkeling van dit project is de waardevolle natuur – als zeldzaam fenomeen én uniek woonaspect – meegenomen. Door de vele fietspaden sta je ook nog eens zo in het centrum. Van de 39 nieuwbouwhuizen zijn er nog 5 beschikbaar. Meer informatie vind je hier

Stelaertshoeve

Stelaertshoeve
Foto: funda.nl

Om de hoek bij het Wagnerplein, op de oude schoollocatie aan de Beethovenlaan, worden 51 nieuwbouwwoningen gebouwd: Stelaertshoeve. Het aanbod bestaat uit hoek- en rijwoningen in 2 verschillende types. Een deel van de woningen zal na oplevering worden verhuurd. Het project is onderdeel van het nieuwe Wagnerplein. Klik hier voor meer informatie. 

Park Centraal

park centraal
Foto: funda.nl

In de buurt van de Reeshof is men deze maand begonnen met de bouw van maar liefst 380 (!) nieuwbouwwoningen in een groen park. De parkopzet geeft de wijk een heerlijk groen karakter en biedt volop ruimte om te wandelen, spelen en recreëren. Daarnaast zorgt al het groen voor een mooie verbinding met woonwijk Reeshof en het Dongepark. De huizen worden in jaren 30-stijl gebouwd of hebben een moderne look. Klik hier voor meer informatie over het project Park Centraal.

Willemsbuiten

Willemsbuiten
Foto: funda.nl

Willemsbuiten bestaat uit 6 buurtjes van elk ongeveer 60 tot 100 woningen, aan de rand van de Ringbaan Zuid. In totaal komen er in Willemsbuiten ongeveer 480 woningen. De brede lanen aan de buitenrand van elk buurtje hebben een groen en statig karakter. Rondom het centrale groene pleintje en de omliggende woningen vind je de hoven. Er zijn op dit moment helaas geen huizen beschikbaar, maar meer informatie kun je hier wél vinden. 

Hof van Mahler

hof van mahler
Foto: funda.nl

Ook nieuw in Tilburg Noord: het project Hof van Mahler. Er komen 14 moderne rijwoningen, met de mogelijkheid om uit te breiden, zoals een dakkapel, uitbouw en dwars kap. De huizen worden gebouwd bij het Wilhelminakanaal, in de wijk Heikant. Verhuisplannen en interesse? Houd Funda.nl dan in de gaten, want binnenkort begint de verkoop. 

Zuiderpark

zuiderpark
Foto: funda.nl

Bijna nieuw in Stappegoor: Zuiderpark. Half december/begin januari worden 46 nieuwe eengezinswoningen opgeleverd. Elk huis heeft een badkamer met ligbad, aparte douche en tweede toilet. Met drie slaapkamers en een ruime zolder bieden de woningen daarnaast veel ruimte. Aan het einde van de achtertuin staat een berging. Let wel even op: het gaat om huurhuizen, die tussen de € 950,- en € 1050,- kosten. Meer informatie is hier te vinden.

Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.