9 x deze woningen staan nog maar net te koop

Door Emma Koevoets 9 januari 2019

In het eerste weekend van 2019 zijn er al een paar mooie huisjes en appartementen te koop gezet. Misschien kun jij binnenkort wel de eigenaar zijn van een van deze leuke woningen. 

Pagina 1 / 10
⟵ swipe swipe ⟶

Luitenant Wilsstraat 21

Lekker dicht bij het centrum wonen en toch in een dorpachtige omgeving. Zorgvlied is een hele populaire wijk en de huizen zijn hier bijna allemaal binnen no-time verkocht. Dit huis uit de jaren zestig is heel mooi onderhouden en heeft een fijne, zonnige achtertuin. Wat wil je nog meer?

Korvelseweg 180 13

Dit fijne appartementje aan de Korvelseweg staat net te koop. De woning heeft twee slaapkamers, waarvan eentje met een Frans balkon. Je bent binnen vijf minuten fietsen in het centrum. Ga je liever met de auto? Die krijgt een eigen parkeerplek in de parkeerkelder. In de omgeving kom je van alles tegen: van sportscholen tot een leuk parkje en van supermarkten tot gezellig eettentjes.

Vreeswijkstraat 19

Mocht je interesse hebben in dit huis, dan moet je snel een bod doen! Koolhoven is een megapopulaire wijk in de Reeshof. Dat vinden wij niet gek, want het is een supermooi gebied met veel huizen in de jaren dertigbouwstijl. Bij dit huis is ook nagedacht over plekjes om in de zon te zitten, want je kunt kiezen uit het dakterras of een strak aangelegde achtertuin.

Oeverstraat 50

Dit startershuisje heeft een heel leuk prijskaartje en zit op korte afstand van het centrum. Het huisje ziet er erg modern uit voor z’n leeftijd en heeft een leuke gerenoveerde keuken en een chique badkamer. Wat wil je nog meer?!

 Roodeschoolstraat 77

Jong gezin? Dit huis in de Reeshof is duurzaam, heeft vier slaapkamers en een strakke keuken van nog maar een paar jaar oud. Het huis zit dicht in de buurt van scholen, speeltuintjes en winkels. Alles op korte afstand.

Potgieterstraat 12

Dit huis is begin jaren dertig gebouwd en heeft een interessant prijsje. De woonkamer heeft een karakteristiek hoog plafond en ziet er heerlijk ruim uit. In 2010 is de badkamer opnieuw betegeld en in 2014 heeft het huis nog een nieuwe tegelvloer met vloerverwarming gekregen én een nieuwe moderne keuken!

Humperdinckstraat 71

Auto de garage inrijden, trap op en je bent thuis. Deze drive-inwoning heeft een scherp prijsje, maar de grote keuken en misschien ook de badkamer kunnen dan ook wel een renovatie gebruiken. Je hebt dan wel een groot huis met drie slaapkamers en op een steenworp afstand zitten het Wagnerplein en Sportcomplex Drieburcht.

Postelse Hoeflaan 157

Oké, dit huis heeft wel hier en daar wat aanpassingen en vernieuwingen nodig, maar je zit wel in een groene omgeving vlakbij de universiteit, het Wandelbos en de Westermarkt. Misschien een goede plek voor als je wat oudere kinderen hebt. Kun je ook lekker samen aan de woning klussen.

Sint Nicolaasstraat 69

In Groeseind vind je dit supermoderne en ruime appartement met balkonnetjes. Je kunt zo intrekken, want deze woning is nog geen drie jaar oud. De locatie zit vlakbij het Sint Pieterspark en je zit op een korte fietsafstand van het centrum. Enne, het uitzicht is ook best wel prima!

Lees ook:

Binnenkijken bij Ellen en Alexander: ‘Mensen zeggen dat we in het mooiste huis van Tilburg wonen’

Ellen Schellekens en Alexander Meijer krijgen het vaak te horen: ‘jullie wonen in het mooiste huis v...

11 x deze grote nieuwbouwprojecten komen eraan

Steeds meer mensen willen in Tilburg wonen en dat begrijpen wij natuurlijk maar al te goed! Er worde...
Koningshoeven 20

Loterij gewonnen? Dit is het duurste huis in Tilburg

Hoppa! De hoofdprijs van de Oudejaarstrekking is dertig miljoen euro. Begin jij 2019 goed en ben je ...
Artist impression Pieter Vreedeplein

Yes, we krijgen een gigantische woontoren in het centrum!

Wow, over een tijdje gaat het Pieter Vreedeplein er heel anders uitzien. Er zijn namelijk plannen vo...
Pagina 1 / 10
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.