9 x deze leuke huizen staan nog maar nét te koop in Tilburg

Door Emma Koevoets 16 januari 2019

Twee keer knipperen met je ogen en er is alweer een woning verkocht in Tilburg. Dat betekent dus dat je er snel bij moet zijn. Wij namen een kijkje op Funda en vonden deze negen leuke woningen die nog maar nét te koop staan.

<< < Pagina 1 / 9 >
⟵ swipe swipe ⟶

Oude Langstraat 69

Dit huis in Theresia ziet er zo tropisch en sprookjesachtig uit, dat je bijna niet verwacht dat het toch in Tilburg staat! Het is een hele leuke mix tussen modern en jaren dertig. Het huisje ziet er klein uit, maar is alsnog best wel flink en die glas-in-loodramen geven het geheel ook iets liefs. Het uitzicht vanaf het balkon is ook niet verkeerd.

Rijperkerkpark 73

Wil je wonen in een spiksplinternieuw huisje aan de rand van een jong park? Sla dan nu je slag, want dit huis met maar liefst vijf slaapkamers staat sinds deze week te koop. Je woont helemaal aan de uiterste westrand van Tilburg, tussen het groen met uitzicht op een park. Heel fijn!

Bataviastraat 11

Dit huis zit op loopafstand van het centrum, maar reken er maar op dat je genoeg ruimte hebt met een tuin van wel 110 m²(!). Het huis is een mooie en goed onderhouden jaren dertigwoning met gescheiden ruimtes en veel ramen.

Spakenburglaan 74

Foto: Funda.nl

Wil je wonen in de groene Dongevallei in de Reeshof? Dan is dit je kans! Dit huis staat fijn dicht in de buurt bij winkelcentra De Vallei en de Heyhoef. In het huis schijnt lekker veel licht naar binnen in de ruime kamers.

Perosistraat 50

Voor een prikkie kun je dit huis in Tilburg-Noord nu kopen. Het is wellicht toe aan hier en daar wat meer moderniteit, maar dan kun je het aanpassen naar je eigen smaak.

Cannabichstraat 94

Wil je heerlijk wonen aan het Wilhelminakanaal en vanuit je woonkamer de bootjes voorbij zien varen? Dan staat voor jou dit ruime huis met inpandige garage nu te koop!

Grevelingen 24

Op zoek naar een huis met meerdere slaapkamers. In De Blaak staan veel grote huizen, die rustig gelegen zijn. Het huis heeft wel vijf slaapkamers, zowel op de begane grond als boven en twee badkamers. Het is geen alledaagse woning zoals je op de foto’s kunt zien.

Mahlerstraat 29

Vlakbij het Wagnerplein, het hart van Tilburg-Noord, staat dit nu dit gezellige huisje vrij. Het huis heeft een flinke voor- en achtertuin voor degenen die fijn tuinieren.

Renkumlaan 129

Nog zo’n fijne woning in de Dongevallei dichtbij de winkelscentra. Het huis wordt beschreven als ideale gezinswoning. Het huis staat klaar voor nieuwe bewoners. Zie jij je spullen hier al staan?

Lees ook:

7 x Heerlijk wonen tussen het Tilburgse groen

Je ruikt aan iedere bloem die je tegenkomt en huppelt het liefst de hele dag achter hertjes aan in h...

Binnenkijken bij Ellen en Alexander: ‘Mensen zeggen dat we in het mooiste huis van Tilburg wonen’

Ellen Schellekens en Alexander Meijer krijgen het vaak te horen: ‘jullie wonen in het mooiste huis v...
bucketlist tilburg

Tilburgs mysterie: waarom is Tilburg niet meer de zesde stad van Nederland?

Het was altijd zo cool om te zeggen: Tilburg is de zesde stad van Nederland qua inwoneraantal. Op Ei...

11 x deze grote nieuwbouwprojecten komen eraan

Steeds meer mensen willen in Tilburg wonen en dat begrijpen wij natuurlijk maar al te goed! Er worde...
<< < Pagina 1 / 9 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.