7 x huizen aan een rustige weg voor minder dan twee ton

Door Emma Koevoets 29 december 2018

Wonen in een stad kan erg rumoerig zijn. Daarom lijkt het ons wel relaxt om aan een weg te wonen die wat rustiger is en al helemaal als er ook een leuk prijskaartje aan vast hangt. Deze huizen liggen aan een stille straat en staan te kopen voor minder dan twee ton.

Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

Melsbroekstraat 27

In Het Zand staat deze woning klaar voor nieuwe bewoners. Hij is net geschilderd! Je zit hier lekker aan een rustige straat en dicht bij het Wandelbos voor een boswandeling.

Prunusstraat 47

De Bomenbuurt is een gewilde wijk. Een van de pareltjes is dit jaren 30 hoekpand en jij kunt het kopen. Het huis biedt veel ruimte en een blinkende tegelvloer. Zie je jezelf al op het dakterras of in de tuin zitten met een wijntje erbij?

 Sint Severushof 14

Ben je een liefhebber van kunst en van rust? Aan een relaxt hofje vlakbij musea de Pont en het Textielmuseum zit dit huisje met eigen parkeerplek. In het Goirke wonen veel mensen tevreden en de ligging is ideaal. De Jumbo, de bakker, de drogist, de bloemist en het centrum zitten vlakbij!

Boomstraat 72

Je hoeft niet bang te zijn dat er auto’s langs je huis scheuren. Dit huisje van meer dan honderd jaar oud zit namelijk aan een fietspad in plaats van een weg. De woning is te vinden in de Bomenbuurt.

Houtstraat 75

Hier kun je heerlijk wonen aan een rustige straat met alleen maar bestemmingsverkeer. En dan heb je ook nog een gigantische achtertuin. Het mag dan een oud huisje zijn, wij zouden meteen onze spullen pakken en intrekken als het kon.

Cannabichstraat 72

Je woont bijna aan het water als dit je huis is. Er zit slecht een fietspad tussen. Lekker rustig! Aan het huis zou je nog wel het een en ander kunnen veranderen, maar hé, kinderen kunnen er wel fijn buitenspelen en jij kunt lekker rustig de hond uitlaten.

Palestrinastraat 1

Hier en daar een ander kleurtje verf en klaar is je nieuwe huis. Ideaal om met kinderen te wonen, want je kijkt uit op een speelterrein, er zijn geen auto’s te bekennen en je woont in de buurt van een basisschool. Wat wil je nog meer?

Lees ook:

Huis centrum

7 x deze huizen in het centrum staan de koop

Wonen in het centrum van Tilburg is ideaal! Echt alles zit dichtbij. Van scholen tot de leukste terr...
Seida binnenkijken

Dit waren de mooiste huizen waar we binnenkeken in 2018

Zo hé, Tilburgers. Jullie kunnen er wat van als het om mooie huizen gaat. Elke week kijken we binnen...
Piushaven

Yes, we krijgen weer een nieuwbouwproject in de Piushaven!

Hoppa! In de Piushaven worden nog meer appartementen de grond in gestampt. In de Koopvaardijstraat v...

9 x deze jaren 30 woningen in Tilburg staan te koop

Jaren 30 woningen zijn enorm populair. Hoge ruimtes, mooie glas-in-lood ramen, originele paneeldeure...
Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.