7 x Heerlijk wonen tussen het Tilburgse groen

Door Emma Koevoets 12 januari 2019

Je ruikt aan iedere bloem die je tegenkomt en huppelt het liefst de hele dag achter hertjes aan in het bos. Het is heerlijk om te wonen in de Tilburgse natuur. We maakten een lijstje met prachtige koophuizen tussen het groen van onze stad. 

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Kraaiendreef 3

Heerlijk wonen aan de rand van het bos en toch in de buurt zitten van een bushalte, station, winkelcentrum Westermarkt en Universiteit Tilburg. Deze bungalow heeft een paar grote ramen met prachtig uitzicht op het Wandelbos. Heel fijn!

Kijkduinlaan 1

Na het zien van dit huis in de sneeuw waren wij meteen verkocht! Als je woont in de Kijkduinlaan loop je vanuit je huis het Reeshofbos vrijwel meteen in. Lekker je hoofd luchten in de natuur of een lange wandeling maken met je hond. Als liefhebber van natuur woon je hier ideaal!

Bredaseweg 529

Dit huis aan de Bredaseweg staat er pas sinds 2015 en is daardoor een landelijk, maar modern huis. Bij deze woning krijg je ook een leuk tuintje, van maar liefst 3000 vierkante meter! Wij zien onszelf daar wel een knal van een barbecuefeest organiseren, hoor!

Grevelingen 71

Bij dit huis in de Blaak loop je je achtertuin uit en je zit meteen in een mooi parkje om een frisse neus te halen. Kinderen kunnen er ook fijn voetballen. Maar de achtertuin zelf ziet er ook niet verkeerd uit. Een tuinhuisje met openhaard? Wij zouden dat wel willen, hoor!

Delfgauwstraat 33

Als je in dit rijtjeshuis woont, zit je vlakbij de Heyhoef en de sportschool. De weg loopt dood, dus het is er rustig. Aan de rechterzijde van het huis zit een groot fietspad en als je dat oversteekt dit je meteen in het Reeshofbos. Wat een gemak!

Gilzerbaan 200

Als je echt een liefhebber bent van de natuur, dan kun je je hart ophalen bij dit grote huis. Dit huis staat op een perceel van wel 13.012 vierkante meter! Je zou bij wijze van spreken een camping in je achtertuin beginnen!

Wandelboslaan 105

Het huis is een best wel toe aan modernisering, maar je bent vanuit deze woning zo in het Wandelbos. En verderop zit een veldje om lekker buiten te spelen en in de zomer een ijsje te eten. Een ijsje voor na het wandelen en het buitenspelen dan…

Lees ook:

Binnenkijken bij Ellen en Alexander: ‘Mensen zeggen dat we in het mooiste huis van Tilburg wonen’

Ellen Schellekens en Alexander Meijer krijgen het vaak te horen: ‘jullie wonen in het mooiste huis v...

7 x huizen aan een rustige weg voor minder dan twee ton

Wonen in een stad kan erg rumoerig zijn. Daarom lijkt het ons wel relaxt om aan een weg te wonen die...

11 x deze grote nieuwbouwprojecten komen eraan

Steeds meer mensen willen in Tilburg wonen en dat begrijpen wij natuurlijk maar al te goed! Er worde...
<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.