Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

11 x woningen waar de architect helemaal losging

Door Maartje Cooijman 22 september 2018

Is een standaard rijtjeshuis niets voor jou? Woon je liever in een pand waar mensen nog eens voor omkijken? Dan is één van deze opvallende woningen in Tilburg waarbij de architect even losging misschien wel wat voor jou!

Pagina 1/11
⟵ swipe swipe ⟶

Rijkevoortstraat

Architect
Foto: Funda

Mensen zullen zeker even omkijken als ze langs dit huis aan de Rijkevoortstraat komen. We weten niet wat de architect in gedachte had, maar wij vinden dat de mooie ronde vorm op een kabbelend golfje lijkt. Een oase van rust midden in de stad dus. Daar zit ook een luxe woonkeuken, een tuin op het zuiden en een serre van twintig vierkante meter bij. Dat voor €300.000,-

Ekkersrijt

Architect
Foto: Funda

Deze woning aan de Ekkersrijt is zeker bijzonder te noemen. Door de gekozen materialen lijkt het huis weg te vallen in de natuur, wat het juist zo prachtig maakt. De kosten liggen op €785.000,- Daar krijg je deze vrijstaande villa met vier slaapkamers, twee badkamers en bibliotheek voor terug.

Koningshoeven

Architect
Foto: Funda

Dit paleisje aan de Koningshoeven is niet alleen aan de buitenkant opvallend, ook binnenin kijk je je ogen uit. Het rijksmonument uit 1886 staat nu voor €1.850.000 te koop. Daar krijg je onder andere zeven slaapkamers, drie badkamers en een extern gastenhuis voor.

Koningshoeven 20 FundasFinest

Gluur je mee? Deze ongelofelijke villa staat te koop! [video]

Let maar niet teveel op ons, want wij zitten met open mond naar dit huis te staren. Je zou bijna nie...

Thornerbeek

Architect
Foto: Funda

Wij zijn helemaal fan van deze woning met knik aan de Thornerbeek. Niet alleen vanwege de unieke vorm van het huis, maar ook omdat het er van binnen prachtig uitziet. Voor €775.000 krijg je een superstrakke en moderne keuken, gloednieuwe alarminstallatie, vier slaapkamers en twee badkamers.

Ankeveenstraat

Architect
Foto: Funda

Knipperde jij ook even twee keer met je ogen toen je deze bungalow aan de Ankeveenstraat zag? Laten we eerlijk wezen, dat stalen frame is toch mega opvallend? De woning kost €410.000,- Daar krijg je drie slaapkamers, een ruime badkamer en heerlijke vloerverwarming voor terug.

Beeklaan

Architect
Foto: Funda

Volgens ons was de architect aan het oefenen met perspectieftekenen toen hij deze woning aan de Beeklaan ontwierp. Kijk die strakke lijnen eens! De woning staat voor €269.000 te koop. Daar krijg je een keuken met cooker, achtertuin met terras en drie slaapkamers voor terug.

Marlestraat

Architect
Foto: Funda

Geen rechttoe, rechtaan huis, maar een huis met karakter. In de Marlestraat staat dit pareltje te koop. Voor €325.000 krijg je drie slaapkamers, een woonkeuken met uitzicht op de Dongevallei en een volledige glazen wand met schuifpui naar de tuin. Wow.

Rentmeesterhof

Architect
Foto: Funda

Deze woning aan het Rentmeesterhof is net even anders. De overdekte entree met daarnaast het balkon, is zeker een eyecatcher. Een ander pluspunt is dat de keuken in deze woning gloedjenieuw is. Daarnaast is het huis voorzien van vloerverwarming en heeft het een enorme badkamer met ligbad. Voor €300.000 is het helemaal van jou.

Voorschotenstraat

Architect
Foto: Funda

De architect van deze woning aan de Voorschotenstraat wilde vast duidelijk maken dat deze hoekwoning net anders is dan de rest. Een muur ertussen zetten is dan toch de beste oplossing? Heel wat mensen zullen er hun hoofd nog eens voor omdraaien. Dus of het privacy biedt, dat weten we niet. Het staat te koop voor €325.000,-

Dollard

Architect
Foto: Funda

Ook dit huis aan de Dollard is net even anders. Niet alleen vanwege het schuine dak, maar ook door de vele raampartijen. Hierdoor is de woning heerlijk licht van binnen. Voor een kleine €839.000 is dit jouw nieuwe stekkie. Daar krijg je dan gelijk een verwarmd buitenzwembad, enorme en zeer royale keuken, stoombad en sauna voor terug. Dat is toch een droomhuis?

Metslawierstraat

Architect
Foto: Funda

We geven toe, je moet er maar net van houden. Toch bestaat deze woning aan de Metslawierstraat volledig uit grijze stenen. Die stijl heeft de architect ook binnenshuis doorgevoerd. Dit is gecombineerd met een prachtige plavuizenvloer, bio-ethanolhaard en een superstrakke keuken. Je kan al bieden vanaf €225.000,-

Ook genoten van deze woningen? Kijk dan eens naar:

westpoint

Wonen in het bovenste puntje van de Westpoint? Kan nu in dit penthouse!

Kun je je voorstellen hoe het is om helemaal bovenin de Westpoint te wonen? Nee? Ga dan gauw eens ki...
Duurste woningen Tilburg

Ka-ching: 13 x de duurste woningen in Tilburg

Appartementen, huizen met of zonder tuin, het aanbod van Tilburgse woningen is zeer divers. Hoewel j...
Uitzicht Tilburg

7 x waarom wonen in de binnenstad een feestje is

Vergeet een woning in de Piushaven, een appartement in de Spoorzone of een villa aan de Bredaseweg! ...
Pagina 1/11
⟵ swipe swipe ⟶

adv.