Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw in Tilburg: hier haal je de goedkoopste scooters van Nederland

Aangeboden door La Souris Tilburg 26 juni 2020

Misschien had je het even gemist, maar scooterbedrijf La Souris heeft dit jaar een vestiging geopend aan de Schouwburgring in Tilburg. Je kunt hier terecht voor nieuwe (retro) scooters, tweedehands modellen én elektrische scooters. Het leukste is nog: je betaalt gegarandeerd de laagste prijs van Nederland. Hoe dat zit? Lees snel verder!

De winkel in Tilburg is trouwens niet de eerste winkel van La Souris: er zijn tien vestigingen in het hele land. “Ik ben begonnen met vijf scooters in een piepklein zaakje in Doetinchem”, vertelt eigenaar Armando Muis. “Vanuit daar ben ik zelf scooters gaan importeren en zo zijn we steeds groter geworden. Dat komt vooral omdat we een lage prijs vragen, maar wél goede kwaliteit leveren. Je kunt bij ons al een scooter kopen voor €899,-. Er zit geen dealer of groothandel tussen die ook nog geld moet verdienen.”

Levering binnen een week

Als je langs gaat bij La Souris in Tilburg, zal het je opvallen: er zijn onwijs veel kleuren en modellen. “We hebben altijd genoeg scooters op voorraad. Staat het model van jouw keuze er niet tussen? Dan kunnen we hem binnen een week leveren.”

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

Foto: La Souris

Reparaties aan huis

Heb je thuis al een scooter staan? Dan kun je bij La Souris ook terecht voor onderhoud en reparatie. “Je kunt daarvoor langskomen bij onze winkel en werkplaats in Tilburg, maar we doen ook kleine reparaties en onderhoud aan huis. Dat is wel zo fijn als je je scooter niet kunt missen. Maak gewoon een afspraak, dan komen wij met onze mobiele werkplaats bij je thuis.” En nee: die service is er niet alleen voor mensen die hun scooter bij La Souris hebben gekocht. “Ook als je een ander merk hebt, helpen we je graag.”

Armando’s tip: kies voor elektrisch

Wanneer je erover nadenkt om een nieuwe scooter te kopen, raadt Armando aan om voor een elektrische scooter te kiezen. “We verkopen 6000 scooters per jaar en zien een duidelijke trend richting elektrische voertuigen. Ze zijn niet alleen populair omdat het beter is voor het milieu. De prijs van zo’n scooter komt dichtbij een brandstofvariant. Doordat je bespaart op benzine, verdien je het prijsverschil snel terug. Daarbij worden er vanaf 2025 alleen nog maar elektrische scooters verkocht, waardoor je er bij verkoop meer geld voor terugkrijgt.”

De voordelen

Je hoeft niet bang te zijn dat de accu van je elektrische scooter in no-time leeg is: je kunt er zo’n 70 kilometer mee rijden. Dat is ongeveer evenveel als met een volle tank. “Als je een scooter met twee accu’s neemt, kun je er zelfs 140 kilometer op vooruit. De accu laad je gemakkelijk thuis op aan het stopcontact. Hierdoor wordt je scooter ook minder snel gestolen, want zonder accu kan hij nergens heen.” Dat klinkt allemaal leuk en aardig, maar wat als zo’n (elektrische) scooter voor jou véél te prijzig is? “Je kunt bij ons ook in termijnen betalen óf je scooter leasen. Je kunt al een scooter rijden vanaf €18,- per maand.”

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

La Souris Tilburg
Foto: indebuurt Tilburg.

Ga langs in de winkel óf shop online

Lijkt het je ook wel wat, zo’n scooter van La Souris? Snappen we, want vooral nu is een tochtje op de scooter heerlijk! Neem een kijkje bij de winkel in Tilburg, dan kun je meteen een proefrit maken. Natuurlijk zorgen ze ervoor dat je 1,5 meter afstand kunt houden. Eerst online rondkijken kan ook, dat doe je hier. Je kunt je nieuwe scooter hier ook bestellen. Dan wordt hij bij je thuis afgeleverd of je kunt ‘m ophalen in de winkel.Deze bijdrage wordt je aangeboden door La Souris Tilburg. Meer over La Souris Tilburg ontdekken?

La Souris Tilburg


Gesloten10:00 - 18:00

Schouwburgring , Tilburg

adv.