Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wist je dit? Natasja runt haar eigen bloemenwinkel in Tilburg

Aangeboden door Magnolia Bloemen 1 december 2019

Ze riep vroeger altijd: ‘ik ga echt niet in de bloemen werken, nooit!’ En toch runt Natasja Leijten alweer even haar eigen bloemenwinkel in Tilburg. Zo met de feestdagen voor de deur is het een leuke periode voor Magnolia Bloemen.

Dat blijkt wel als we de bloemenwinkel aan de Lehartstraat binnenstappen. Natasja is, samen met haar personeel, druk in de weer met het samenstellen van bloemstukken. Ongeveer een jaar geleden bezochten we haar ook en hoorden we het bijzondere verhaal dat ze eigenlijk niet ‘in de bloemen’ wilde. Maar het bekende gevalletje ‘met de paplepel ingegoten’ geldt ook voor Natasja; ze nam vier jaar geleden de zaak van pa en ma over en timmert hard aan de weg.

Tekst loopt door onder foto. 

Foto: Magnolia Bloemen

Meesterbinder

Ondanks dat Natasja zoiets had van: verkoop de zaak maar lekker, ik ga wat anders doen, heeft ze helemaal haar weg gevonden in de bloemenwereld. Ze haalde haar meesteropleiding en is daardoor meesterbinder in de bloemsierkunst. Reken maar dat je bij Magnolia Bloemen een schitterend bloemstuk haalt!

Bloemetje op de balie

Natasja maakt de bloemstukken op maat en doet dat voor alle gelegenheden: of het nu voor de kerstdagen, een bruiloft of uitvaart is, maakt niet uit, ze weet voor elk evenement wel wat moois uit de hoed te toveren. Spot je bij heel wat (Tilburgse) bedrijven een leuk bloemetje op de balie? Dikke kans dat-ie afkomstig is uit de Lehartstraat.

Tekst loopt door onder foto. 

Natasja met de kerstcreatie. Foto: Magnolia Bloemen

Geen ‘standaard bosjes’ bij de bloemenwinkel in Tilburg

En nu het allermooiste: als jij je partner, oma, vader, moeder, broer, zus of wie dan ook wil verrassen, dan kom je dus écht met een wel heel bijzonder bloemetje thuis. Want, zo benadrukt Natasja, ze maakt aparte creaties en dat kan voor elk bedrag: of je nu een boeket voor 50, 30 of 20 euro wilt, of alleen een paar bloemen wil geven, everything is possible! 🙂

En dan nog dit:

Natasja geeft ook workshops waarin ze je leert hoe je prachtige bloemstukken maakt. De workshops gelden per seizoen. Wil jij de bloemetjes ook buiten zetten tijdens kerst of oud en nieuw? Bel dan gauw om een plekje te reserveren. En doe dat snel, want de workshops zitten zo vol!

Lees ook:

magnolia bloemen

Natasja heeft haar eigen bloemenwinkel: ‘Ik ga écht niet de bloemen in, riep ik altijd’

"Vroeger riep ik altijd: 'ik ga echt niet in de bloemen. Nooit!' Altijd maar dat werken, altijd die ...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Magnolia Bloemen. Meer over Magnolia Bloemen ontdekken?

Magnolia Bloemen

bloemisten

Gesloten13:00 - 18:00

Leharstraat 125, Tilburg

Bekijk meer:bloemisten

adv.