Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wist je dit? In deze verborgen schatkamer vind je gigantisch veel goedkope meubels

Aangeboden door Peerke Gebruikte Meubels 5 april 2019

‘De verborgen schatkamer’. Zo kunnen we het magazijn van Peerke Gebruikte Meubels toch wel noemen. De meubelzaak heeft naast de showroom aan de Korvelseweg een gigantisch magazijn van 2000 m² (!) aan de Kapelmeesterlaan. Wie daar binnenstapt, belandt in een waar meubelparadijs…

Zoals je ongetwijfeld weet, vind je bij Peerke Gebruikte Meubels een hoop vintage en nieuwe meubels in uiteenlopende stijlen. In de showroom aan de Korvelseweg pronkt van alles op de winkelvoer. Kan je interieur wel een opfrisbeurt gebruiken? Dan koop je naast de goedkope meubels ook een heleboel woonaccessoires. En zelfs je kledingkast kan een nieuw interieur krijgen, want Peerke verkoopt tegenwoordig ook vintage kleding.

Peerke Gebruikte Meubels

Goed, het bovenste wist je ongetwijfeld al. Maar je weet nu ook dat Peter Hessels (ook wel: Peerke het Meubelmeneerke) een gigantisch groot magazijn aan de Kapelmeesterlaan heeft. Daar staan honderden modellen tweedehands meubelen die je tegen een zéér goedkope prijs kunt kopen. Het allermooiste: de voorraad is direct leverbaar, dus je kunt je nieuwste meubel meteen mee naar huis nemen!

Honderden meubels

In het meubelparadijs in Tilburg-Noord is het echt schatzoeken. Peerke exporteert veel meubels en daarom wisselt de voorraad in het magazijn constant. Zo spotten we tig stoelen, banken, kasten, (salon)tafels en woonaccessoires. En of je hier úren kunt ronddwalen! Nog nooit binnengestapt? Gauw doen!

Openingstijden

Het magazijn aan de Kapelmeesterlaan 114 is op donderdag en vrijdag open van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. De winkel aan de Korvelseweg 159 is dinsdag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 18.00 uur (op donderdag tot 21.00 uur) en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Deze Tilburgers gingen je voor en haalden ook een heleboel meubels in het magazijn bij Peerke:

Binnenkijken Dominic Gaby

Binnenkijken bij Dominic en Gaby: ‘Onze meubels zijn heel anders dan dat IKEA-spul’

Een huis vol IKEA-spullen? Dominic Haenen en Gaby Wessels moeten er niet aan denken. Hun huis in de ...

Binnenkijken bij Bahar: ‘Ik raak snel gehecht aan spulletjes’

Al eens wezen snuffelen bij Bahar Zounuzy in haar tassenwinkel BONES Artisan? Het blijkt dat ze niet...

Lees ook:

Peerke Gebruikte Meubelen

5 redenen waarom je het best tweedehands kunt kopen

Ben jij er al uit wat in 2019 jouw goede voornemen wordt? Nee? Dan helpen wij je een handje: koop tw...


Meer over Peerke Gebruikte Meubels ontdekken?

Peerke Gebruikte Meubels

kringloopwinkels

Vandaag gesloten

Korvelseweg 159, Tilburg

Bekijk meer:kringloopwinkels

adv.