Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zaken dicht: 5 x zo steun jij de Tilburgse ondernemers

Door Noah Godefroy 18 maart 2020

Van restaurants, cafés en sportclubs: zeker tot en met maandag 6 april blijven ze in verband met het coronavirus gesloten. Maar niet alleen voor de horeca is COVID-19 vervelend. Ook voor de ondernemers die openblijven, is het flink aanpoten doordat consumenten eerder thuisblijven. Op deze manieren kunnen we steun betuigen aan de Tilburgse ondernemers.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Tilburgse ondernemers zijn bikkels, die laten zich niet zomaar uit het veld slaan. Daarom gaan de bedrijven op zoek om manieren te vinden om toch brood op de plank te krijgen.

Cadeaubonnen

TIEN Tilburg
Het nieuwe pand van TIEN Tilburg. Foto: indebuurt

Wil je jouw favoriete Tilburgse zaak steunen? Koop dan een cadeaubon en lever de tegoedkaart op een later moment in. Op die manier krijgt jouw lievelingswinkel toch centen binnen, terwijl jij binnenkort gewoon je product krijgt. Goed om bij stil te staan: zorg wel dat je een cadeaubon koopt van de winkel in kwestie, dus geen algemene landelijke bon. Kan je die niet online kopen? Stuur dan een mailtje, bericht via Messenger of WhatsAppje. Wie weet kom jij dan toch nog aan jouw bon.

Online bestellen

Beeld: indebuurt Tilburg.

Niet alleen horecazaken krijgen te maken met minder klandizie, ook winkels in de binnenstad ondervinden de nadelen van het coronavirus. Hoe je steun kan geven aan deze Tilburgse ondernemers? Als het mogelijk is en je niet naar de binnenstad durft te gaan, bestel dat online bij de lokale ondernemer. NAM kleding & more en Mint & Pepr komen je bestelling dan zelf afgooien!

Eten laten bezorgen

Saté Kid. Foto: Saté Kid

Een andere manier om onze ondernemers in deze bijzondere tijden te helpen? Laat je maaltijd bezorgen. In Tilburg zijn er tal van toko’s die het eten letterlijk aan je deur komen brengen. Check ze hieronder!

Deze Tilburgse restaurants bezorgen eten in tijden van coronavirus

Horeca in Tilburg blijft dicht tot 6 april. Toch hoeven we niet altijd ons favoriete gerecht te miss...

Afhalen

Banzai
Normaal kun je bij Banzai lekker zitten, maar je kunt het eten ook gewoon meenemen. Foto: Restaurant Banzai Facebook

Het was de afgelopen dagen flink billen knijpen voor Tilburgse horecaondernemers. Mogen mensen nu wel afhalen of toch niet? Toch wel! Van vroeger uit klinkt afhalen vaak als een vette hap maar anno 2020 kun je van alles en nog wat afhalen. En zeker nu gooien veel toko’s (op een kier) graag de deuren open voor afhalers!

Na de coronacrisis

Piusplein
Foto: Facebook Piusplein

Hoelang de coronacrisis duurt is lastig te zeggen. Maar is het einde eenmaal in zicht? Vier het dan in de stad. “En als het dan straks weer beter is, kom dan ook doordeweeks eens langs voor een lekker biertje en een maaltijd. Daar zijn alle horeca-ondernemers erg mee geholpen”, vinden ze bij Stadsbrouwerij 013.Tilburg is sterker dan corona, strijd jij mee?

Kinderopvang in Tilburg noodgedwongen open: ‘Normaal zitten er 50 kinderen, nu 2’

Scholen en kinderopvang in Tilburg zijn gesloten. Door deze landelijke maatregel zitten kinderen daa...
stadsbrouwerij 013

Horeca en sportscholen dicht door coronavirus: ‘Het geeft wel rust’

Sportscholen, horeca, sauna's, scholen, coffeeshops: allemaal zijn ze dicht door het coronavirus. Da...
Piusplein

Scholen, horeca, kinderopvang en sportclubs in Tilburg gaan dicht

Tilburg gaat steeds meer op slot. In de hoop de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zull...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.