Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

We stapten binnen bij Loft 8 en werden aangenaam verrast… [foto’s]

Aangeboden door Loft 8 29 september 2019

Soms ontdek je winkels waar je vervolgens het liefst elke dag binnenstapt. Loft 8 is het perfecte voorbeeld! We stapten binnen bij de hippe woonwinkel in de Reeshof en keken onze ogen uit. 

De locatie an sich is al bést bijzonder: Loft 8 zit aan het Ketelhavenplein (nummer 112). Dat is niet de meest logische plek waar je een woonwinkel als deze zou verwachten. Toch vestigt de winkel van Miranda van Leeuwen en Christian van den Boom er al vijf jaar. En dat terwijl ze ooit klein begonnen in een ruimte van tachtig vierkante meter. Inmiddels is Loft 8 een vertrouwd gezicht in het schitterende hoekpand aan het Ketelhavenplein.

Leuke mix

Wat opvalt: Loft 8 is héél anders dan de meeste woonwinkels. Zodra je binnenstapt, valt het oog meteen op de leuke mix. Kom vooral met het hele gezin, want iedereen komt aan z’n trekken! Wat we zoal zien? Kleine en grote spulletjes voor in huis (denk aan krukjes, decoratie, kussen, kaarsen, klokken et cetera), mooie en hippe meubels (banken, eettafels, stoelen et cetera), veel planten, woonaccessoires en leuke producten om cadeau te geven.

Tekst loopt door onder foto’s. 

Foto: Bianca van der Veen Portraiture
Foto: Bianca van der Veen Portraiture
Foto: Bianca van der Veen Portraiture

Loft 8

Shoppen bij Loft 8 is een hele beleving; het hippe assortiment wisselt veel dus je shopt er constant nieuwe dingen. Ook is de sfeer lekker relaxt en erg persoonlijk: Miranda en Christian staan zelf dagelijks op de vloer. Veel vaste bezoekers komen volgens hen vanwege de collectie, die anders is dan bij de meeste woonwinkels. Dat maakt een hoop mensen – waaronder wij – erg enthousiast. En, ook prettig: je kunt gratis voor de deur parkeren. Nou, wat wens je nog meer?

Tekst loopt door onder foto’s. 

Foto: Bianca van der Veen Portraiture
Foto: Bianca van der Veen Portraiture
Foto: Bianca van der Veen Portraiture

Korting in oktober

Dacht jij aan korting? Is dit even boffen: in oktober – de maand die bekend staat als ‘woonmaand’ – profiteer je van een leuke actie. Je krijgt tien procent korting op alle meubelen. Stond een nieuwe bank of eettafel op het lijstje? Sla dan vanaf nu je slag aan het Ketelhavenplein!

Meer info over de woonmaandactie vind je hier:

10% korting op alle meubelen

Oktober = woonmaand! En daarom krijg je bij Loft 8 de hele maand oktober tien procent korting op all...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Loft 8. Meer over Loft 8 ontdekken?

Loft 8

woonwinkels

Gesloten10:00 - 20:00

Ketelhavenplein 112, Tilburg

Bekijk meer:woonwinkels

adv.