Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Waarom Hudson’s Bay wél tof is

Door Rowie van der Vliet 5 februari 2018

We hebben al veel geschreven over warenhuis Hudson’s Bay. Zo deden we ludieke suggesties om de winkel op en top Tilburgs te maken. Maar laten we eerlijk zijn: de winkel is eigenlijk hartstikke tof. Waarom? Dat zetten we na-tuur-lijk in een fijn lijstje.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Helemaal niet zo duur

Hudson's Bay Tilburg
foto’s: indebuurt

Toen Hudson’s Bay naar onze stad kwam, vroegen veel Tilburgers af: is dit wel te betalen? Hoewel de winkel werd aangeprezen als warenhuis dat tussen V&D en Bijenkorf in zit, leek het toch meer te neigen naar laatstgenoemde. Dat klopt niet helemaal, want je kunt ook goed slagen zonder je salaris in één keer uit te geven. De winkel heeft regelmatig een geweldige uitverkoop. Het kan echt: bij de kassa €30,- afrekenen voor een trui. Bovendien is het assortiment sowieso goedkoper geworden. Vinden we leuk!

Hudson's Bay

Vinden we leuk: Hudson’s Bay wordt goedkoper!

Eerder melden we al dat de Hudson's Bay in Tilburg niet genoeg publiek trekt. Nu blijkt dat het ware...

Meer over Hudson’s Bay ontdekken?

Hudson’s Bay Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Heuvelstraat 33, Tilburg

Bekijk meer:Permanent gesloten

Prachtige winkel

Hudson's Bay
Foto: Freddie de Roeck

In Tilburg heb je twee kampen: stadsgenoten die voor of tegen de winkel zijn. Maar over een puntje is iedereen het wel eens: wat is het toch een prachtig pand! Hudson’s Bay geeft weer allure aan de Heuvelstraat en het Pieter Vreedeplein. Wát een goed begin van de Frederikstraat.

Breder winkelaanbod in Tilburg

Weet je wat wij het allergaafste aan Tilburg vinden? Dat er voor iedereen wel iets te vinden is. Of je nu elke zaterdagochtend naar de hockeytraining gaat of in de weekenden staat te headbangen bij een metalconcert. Hudson’s Bay is echt een verrijking voor het winkelaanbod. Dankzij het warenhuis kunnen we een hoop designmerken gewoon lekker in onze eigen stad kopen. Niet iedereen zit te wachten op een stad vol prijsvechters.

Hallo werk!

Hudson's Bay
Foto: indebuurt

Voor de opening heeft Hudson’s Bay keihard zijn best gedaan om zoveel mogelijk personeel te werven. Dat resultaat zie je direct als je de winkel binnenstapt. Bij elk hoekje in de winkel staat er wel iemand klaar om je te helpen. Dat is niet alleen klantvriendelijk, maar zo zijn er ook nog eens een hoop banen bijgekomen.

La Place

La Place
Foto: indebuurt

Zelfs toen de V&D uit Tilburg verdween, kwam er snel een nieuwe locatie voor La Place. Al voordat Hudson’s Bay opende konden we lekker eten bij de zaak aan het Pieter Vreedeplein. Toch zeggen we geen nee tegen deze tweede vestiging. Het is hier goed toeven.

Lees ook…

hudson's bay tilburg

Gaat Hudson’s Bay alweer weg uit Tilburg?!

Hudson’s Bay is inmiddels drie maanden open en we hoorden al eerder dat de keten niet genoeg publiek...
Hudon's Bay Tilburg

Hudson’s Bay is open en zo ziet het eruit:

Het kan niemand ontgaan zijn, het veelbesproken Hudson's Bay is nu écht open. Na meer dan een jaar n...
hudson's bay

Dit moet Hudson’s Bay hebben om wél leuk te zijn voor Tilburgers

Hudson's Bay zit nu al een tijdje in Tilburg. Of het goed gaat? Nah, niet bepaald. De winkel trekt t...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Winkelen

adv.