Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Voor deze sample sale wil je naar Antwerpen reizen

Aangeboden door D-Lux Concept 20 maart 2019

Shop jij graag en ga je het liefst op zoek naar de beste koopjes? Dan hebben wij iets tofs voor jou. D-Lux Concept organiseert van 27 t/m 31 maart een sample sale in Antwerpen. De showroom van 1200 vierkante meter hangt vol exclusieve items uit de zomercollectie van 2019. Dit wil je dus niet missen! 

Je gaat niet voor de minste merken naar deze sample sale. Zo hangen er unieke items van maar liefst 15 luxere merken als Colmar, Save the Duck, Dstrezzed, Mason’s, Napapijri en Peuterey.

(tekst loopt door onder foto)

d-lux concepts (1)
Foto: Pascal van de Casteele

Nog niet in de winkel

Om je een idee te geven van deze sample sale: je koopt hier collecties die nog niet in de winkel hangen. Doordat ze van veel items slechts één stuk verkopen, is deze sample sale pas écht exclusief. Je shopt hier alvast de zomercollectie van 2019. Benieuwd naar welke merken? Kijk dan hier. In alle maten hangen er genoeg items en dat is heel overzichtelijk: zo hangt alles per merk bij elkaar, op maat en hangen dames-, heren- en kinderitems apart.

(tekst loopt door onder foto)

d-lux concepts
Foto: Pascal van de Casteele

Kleding voor iedereen

Deze sample sale is voor dames, heren en ook voor kinderen. Maak er dus gerust een gezinsuitje van! Het hangt er vol truien, jassen, broeken, overhemden, accessoires en schoenen. Je vindt hier alles wat je in je kledingkast nodig hebt. Zo shop je er verschillende stijlen: klassiek, casual, maar ook sportswear en items met prints die je veel in het modebeeld terugziet.

(tekst loopt door onder foto)

d-lux concepts
Foto: Pascal van de Casteele

Tips voor een dagje Antwerpen

museum de mas

Zo’n luxe sample sale lijkt ons reden genoeg om Antwerpen te bezoeken. Maar wil je nog meer uit je dag halen, dan hebben wij tips. Deze sample sale ligt namelijk in een van de hipste buurten in Europa, namelijk het Antwerpse Eilandje. Bovenop de hoge toren van Museum aan de Stroom kijk je uit over hippe koffiebars, restaurants en clubs. Kies je favoriete hotspot voor een hapje en een drankje!

Handig om te weten

De D-Lux Concept sample sale is van 23 t/m 28 maart aan de Tavernierkaai 2. De sample sale is op de tweede en derde verdieping van het gebouw. Parkeren kan op loopafstand van de showroom, bij Qpark Godefriduskaai of de Scheldenkaaien Noord.

Dit zijn de openingstijden:

  • Woensdag 27 maart t/m vrijdag 29 maart: van 10.00 tot 20.00 uur
  • Zaterdag 30 maart 2019: van 10.00 tot 17.00 uur
  • Zondag 31 maart 2019: van 12.00 tot 17.00 uur

Deze bijdrage wordt je aangeboden door D-Lux Concept. Meer over D-Lux Concept ontdekken?

D-Lux Concept kledingwinkels

Geopend09:00 - 18:00

Tavernierkaai 2, Antwerpen

Bekijk meer:kledingwinkels

adv.