Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wist je dit: deze tafels worden al jaren goed verkocht

Aangeboden door Boeren Hasseltstraat Stijlmeubelen 12 december 2018

Ben jij op zoek naar een nieuwe, leuke salontafel? Of zoek je een nieuwe eetkamertafel, maar heb je géén idee waar je die toch moet kopen? Nou, dan helpen we je een handje. Bij Boeren Hasseltstraat Stijlmeubelen hebben ze al jaren toppers die goed verkocht worden.

Het gaat om de houten bijzettafels, salontafels en eetkamertafels. Het zijn niet zomaar meubels: iedere tafel kan op maat gemaakt worden in de maat en kleur zoals jij ‘m graag wil. Moet de nieuwe salontafel matchen met de tafel die al in de eetkamer staat? Dan bof je: iedere tafel kan gekleurd worden naar een meubel wat al in huis staat. Heb je bijvoorbeeld een lichte houten kast, dressoir of schrijftafel en moet die nieuwe salontafel ook zo’n kleur worden? Dan kan dat!

Jij bepaalt hoe het meubel eruit ziet

Stel dat je één van de meubels uit het zogeheten houtprogramma koopt, dan is dat extra bijzonder. De houten tafels zijn namelijk met de hand (ambachtelijk dus) gemaakt. Omdat het een Nederlands product is, kun jij zelf aangeven hoe (en in wat voor afwerking) het meubel gemaakt moet worden. Hoe tof: je kunt dus je eigen salontafel ontwerpen! De meubelmaker van Boeren Hasseltstraat Stijlmeubelen geeft je veel mogelijkheden in uitvoering, kleur en zelfs houtsoort, en zorgt ervoor dat je een écht uniek meubel in huis hebt.

Ga gauw langs

Klinkt dit te gek? Dan kun je altijd even langsgaan bij de winkel in de Hasseltstraat voor een bak koffie. Samen met Leo en Corina bespreek je wat voor meubel er bij jou in huis moet komen. Je hoeft alleen je wensen door te geven, de rest wordt voor je gefixt!

Lees ook:

hasseltstraat

De winkel van Leo zit al 82 jaar in de Hasseltstraat: ‘En voorlopig blijven we hier!’

Als iemand de Hasseltstraat kan dromen, is het Leo Herbergs (60). De Tilburger belandde als jong man...
Boeren Hasseltstraat Stijlmeubelen

Binnenkijken bij Corina: ‘Het zijn hier echt twee werelden’

'Het lijkt wel één grote, gezellige woonkamer', is het eerste wat we zeggen als we binnenstappen bij...
fauteuil

5 x fijne fauteuils om écht goed te relaxen

Echt goed relaxen doe je thuis in een fijne fauteuil. Zit je graag met je rug naar achteren of met d...

Meer over Boeren Hasseltstraat Stijlmeubelen ontdekken?

Boeren Hasseltstraat Stijlmeubelen woonwinkels

Gesloten09:00 - 18:00

Hasseltstraat 242, Tilburg

Bekijk meer:woonwinkels

adv.