Sla je slag: Gimbrère is vandaag voor het laatst open!

Door Rowie van der Vliet 6 januari 2019

Laten we eerlijk zijn, straks wordt het echt even wennen. Gimbrère Mode vinden we dan niet meer in Tilburg. Op zondag 6 januari is de iconische modewinkel echt voor het laatst open. Wauw, over het einde van een tijdperk gesproken…

Gimbrère Mode verlaat ons niet zomaar na 180 jaar in de Heuvelstraat. Alle kleding shop je hier voor de helft van de prijs. Van winterjassen tot een blouse die je elk seizoen kunt dragen. Serieus, we hebben het dan ook over jassen, broeken, jurkjes, blazers, blousjes, vestjes en meer uit de nieuwe collectie. Dit weekend is het dus echt de laatste kans om hier kleding te scoren. Bij sommige items heb je helemaal geluk. Die gaan weg voor 75% korting.

Opvolger

Gelukkig hoeven we geen gedag te zeggen tegen het meeste personeel. Dezelfde mensen komen te werken in de opvolger Van Uffelen. Fijn, zeg! Zo gaat de service tijdens het shoppen nergens heen. Goed om te horen dat ze allemaal hun baan behouden. Wel zeggen we gedag tegen wat leuke kledingmerken die bij Gimbrère in de rekken hangen, zoals: Fabienne Chapot, Michael Kors, SET en Zoe Karssen. Andere merken zoals NIKKIE en Scotch & Soda vinden we wel bij Van Uffelen (en natuurlijk ook de eigen winkels en Hudson’s Bay).

Uitbreiding

Van Uffelen begon in 1945 in Delft met een kledingwinkel. De afgelopen 2,5 jaar heeft de modeketen zich flink uitgebreid. Ze gingen van 16 winkels naar 44 vestigingen. Netjes! Van Uffelen heeft een contract van een jaar, wat ze huren van de nieuwe eigenaar van het pand: Van Haren. Het plan is wel om langer te blijven.

Lees ook:

Gimbrère vestiging Tilburg

Dit komt er in het pand van Gimbrère Mode

Eigenlijk kunnen we het nog steeds niet geloven, maar het is echt waar: Gimbrère Mode gaat zijn laat...
Gimbrère

Goeiemorgen gave oude reclame van Gimbrère!

Het zal je niets verbazen dat Gimbrère een van de oudste nog bestaande kledingwinkels van de stad is...

Meer over

Nieuws Winkelen

adv.