Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Shoppen maar! De opheffingsuitverkoop van Hudson’s Bay is begonnen

Door Rowie van der Vliet 5 oktober 2019

Nog een nieuwe trui nodig met dit koude weer? Of kun je wel een paar nieuwe laarsjes gebruiken? Bij Hudson’s Bay is de opheffingsuitverkoop op zaterdag begonnen. 

De opheffingsuitverkoop duurt tot en met 31 december, want dan zegt Hudson’s Bay echt ‘houdou en bedankt’ tegen Tilburg en de rest van Nederland. Bijna alles is afgeprijsd, behalve geselecteerde merken zoals Calvin Klein.

Opheffingsuitverkoop

Al enkele maanden konden Tilburgers koopjes scoren bij een speciale hoek met korting die opliep tot 70%. Dat geldt nog niet voor alle spulletjes, soms is de korting 10 of 15%. Naar verwachting loopt dit op. Tijdens de opheffingskorting zijn niet alleen producten in de kortingshoek afgeprijsd. Ideaal voor een nieuwe herfstoutfit of cadeautjes voor onder de kerstboom.

Klantbestellingen

Zie je een ge-wel-dige jas, maar hebben ze hem niet meer in je maat? Helaas kan-ie dan niet meer worden besteld in een andere winkel, zo meldt Hudson’s Bay. Sinds 1 oktober doet de keten niet meer aan klantbestellingen uit andere vestigingen.

Webshop uit de lucht

Ben je liever iemand die lekker makkelijk je hele herfstgarderobe online bij elkaar shopt? Dat gaat je niet meer lukken bij Hudson’s Bay. Sinds 19 september is de webshop uit de lucht. Het warenhuis steekt hun energie nu in de fysieke locaties, waaronder die in Tilburg. Let op: wil je iets terugbrengen dat je in de webshop gekocht hebt? Dat kan sinds 1 oktober alleen nog maar als het kapot is.

Ontslagvergoeding

Hudson’s Bay kwam twee jaar geleden naar Tilburg. Landelijk liep het warenhuis iets minder lekker dan verwacht. Nu is het einde voor de opvolger van de V&D toch definitief daar. Alle medewerkers die voor 1 september in dienst waren bij Hudson’s Bay krijgen een ontslagvergoeding, laat vakbond CNV weten. De medewerkers mogen onder werktijd solliciteren en ontvangen kilometervergoeding. Daarnaast organiseert Hudson’s Bay een banenmarkt.

Lees ook:

Oh no! Hudson’s Bay was donderdag dicht en zal definitief uit Tilburg verdwijnen

De kogel is nu toch écht door de kerk! Hudson's Bay sluit eind dit jaar al zijn Nederlandse winkels....
hudson's bay tilburg

Dit vinden Tilburgers van de sluiting van Hudson’s Bay

O no! Het is officieel: de vestiging van Hudson's Bay in Tilburg sluit eind dit jaar de deuren. Dat ...

Deze 9 Tilburgse friettenten horen toch écht in De Smulgids!

Bijna ieder huishouden heeft een officiële frietdag op het weekmenu staan. Vrijdag, zaterdag, zondag...

Meer over

Nieuws Winkelen

adv.