Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Geen Gimbrère en Hudson’s Bay meer: deze kledingwinkel nét buiten Tilburg vangt het gemis op

Aangeboden door Ter Horst van Geel 8 oktober 2019

Wij dachten: laten we onze (dames)kleding eens een keer buiten Tilburg shoppen. Want ja, je moet wat nu ook Hudson’s Bay vertrekt uit het Tilburgse straatbeeld. En dus reizen we op een regenachtige dag naar modezaak Ter Horst van Geel in Oisterwijk. Goed idee? Absoluut!

Tja, het zat er al wel een beetje aan te komen en Hudson’s Bay heeft het nu zelf bevestigd. De winkel sluit alle filialen in Nederland en dus ook de vestiging in Tilburg. Na Gimbrère, dat in januari na dik honderd jaar stopte, verdwijnt dus nog een bekende winkel uit de Tilburgse binnenstad.

Ter Horst van Geel

Wat dat betekent? De grenzen verleggen! Dat doen we bij Ter Horst van Geel in de Dorpsstraat in Oisterwijk. We worden bij binnenkomst gastvrij ontvangen door eigenaren Chantal en Eric ter Horst – uiteraard met een vers bakje koffie. Daarna nemen we uitgebreid de tijd om lekker te snuffelen in de modezaak.

Tekst loopt door onder foto’s. 

Foto: indebuurt Tilburg
Foto: indebuurt Tilburg
Foto: indebuurt Tilburg
Foto: indebuurt Tilburg

Een heerlijk shopwalhalla

Wat opvalt: de winkel is gi-gan-tisch! De kledingrekken voorin trekken meteen onze aandacht. De kleurrijke rokjes en jurken vallen op, evenals de broeken en truien die in het midden van de modezaak schitteren. Her en der spotten we leuke accessoires en nu de wintermaanden eraan komen, hangen ook de winterjassen al in de winkel. Wát een shopwalhalla is dit!

Begrip in de regio

Tijdens het shoppen kletsen we met Eric en Chantal, waarbij we heel wat wijzer worden over de geschiedenis van Ter Horst van Geel. De modezaak zit al sinds 1984 in Oisterwijk en trekt nog altijd heel wat bezoekers uit de regio. Van Middelbeers tot Vught: een hoop dames stapt al jaren binnen voor een dagje shoppen. En het verzorgingsgebied is alleen maar groter geworden nu Gimbrère – en binnenkort dus ook Hudson’s Bay – weg is uit de Tilburgse binnenstad.

Tekst loopt door onder foto’s. 

Een jas voor een jas!

Verleg jij je grenzen ook? Eric en Chantal ontvangen je met open armen in hun winkel. Mocht je toe zijn aan een nieuwe winterjas, dan raden we je zeker aan om langs te gaan. Ter Horst van Geel heeft nu een toffe actie: als je je oude winterjas inlevert, krijg je €25,- korting op een nieuwe. Extra mooi is dat de nog draagbare jassen naar arme mensen in binnen- en buitenland gaan. Ook krijgt Alpe d’Huzes een vergoeding die wordt besteed aan kankeronderzoek. Zo draag je dus ook nog je steentje bij aan het goede doel!

Meer info over de aanbieding vind je hier:

25 euro korting op een nieuwe winterjas

Ben jij toe aan een nieuwe winterjas? Lever je oude dan in bij Ter Horst van Geel in Oisterwijk en k...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Ter Horst van Geel. Meer over Ter Horst van Geel ontdekken?

Ter Horst van Geel

kledingwinkels

Gesloten09:30 - 18:00

Dorpsstraat 23, Oisterwijk

Bekijk meer:kledingwinkels

adv.