Rennen! Decennia Design in het Dwaalgebied is nog maar een paar dagen open

Door Rowie van der Vliet 22 april 2019

Nog een leuk cadeautje voor jezelf of een ander nodig? Ga dan zo snel mogelijk naar het Dwaalgebied. Angelique Benschop heeft een oproepje voor alle Tilburgers: help haar om de winkel zo leeg mogelijk te krijgen. De retro cadeauwinkel Decennia Design in de Tuinstraat is nu echt nog maar een paar dagen open.

Op alles (maar dan ook echt alles) zit minimaal 50% korting. Het kan zomaar gebeuren dat je met een lamp, kast of vaas waar 85% korting op zit de deur uitloopt. Of ga je voor superleuk servies voor een prikkie? De winkel wordt elke dag een stukje leger. Waar je vroeger drie rondjes moest lopen en nog nieuwe dingen tegenkwam, is het nu makkelijker om toffe dingen te vinden. Leuke hebbedingetjes vind je er nog genoeg! Maar als het aan Angelique ligt, wordt alles straks verkocht. Dat scheelt weer slepen naar het andere pand van Decennia Design, de grote vintagewinkel in de Meelstraat.

Laatste dag open

Decennia Design is ook gewoon geopend op Koningsdag. Het is op 28 april de laatste dag dat we kunnen genieten van Decennia Design Tuinstraat. Angelique staat nog steeds volledig achter haar keuze om de winkel te sluiten. Gelukkig kunnen we haar daarna nog steeds in een winkel tegenkomen. “Mijn cadeauwinkel en interieurwinkel met lampen outlet, sluit de deuren omdat er, tot mijn spijt, geen goed verdienmodel was. Na mijn uitstap van zes jaar, ga ik ons team versterken in de grote winkel met loods van 2.000 m2 waar vintage design uit de jaren 50, 60 en 70 wordt verkocht”, schrijft Angelique op Facebook.

Angelique, bedankt!

Buitenom het scoren van cadeaus met opheffingskorting, kun je deze week ook voor het laatst langsgaan om Angelique te bedanken voor de fijne winkel die ze heeft neergezet. Wat een topper!

(tekst wordt vervolgd na Facebookpost)

Vandaag open tot 17 uur. Morgen gesloten maar maandag 22 april, 2e Paasdag, ben ik OPEN van 12 tot 17 uur.Di wo do en…

Posted by Decennia Design Tuinstraat on Saturday, 20 April 2019

Opvolger Decennia Design

De opvolger voor de winkel is ook al gevonden. Ollie’s Brandstore Tilburg, de winkel met alleen maar Tilburgse producten, komt namelijk terug! Kom maar op met een winkel vol producten als zelfgebrande koffie van LocalsSchrobbelèrbonbons van Huize Geers, mosterd van het Mosterdmanneke, shirts met daarop Tilburgse teksten, ballen, petjes en voetbalshirts van Willem II én een automaat met daarin Tilburgse ansichtkaarten. Ook is Ollie hier dagelijks te vinden voor grafisch werk zoals het ontwerpen van raamschilderingen en het bedrukken van t-shirts en meer.

Lees ook:

piushaven

Zo jammer! Deze winkel in de Piushaven is dicht

De Piushaven kreeg er dit jaar weer een lading aan nieuwe restaurants bij, maar helaas is er ook een...
Pieter Vreedeplein

Opvallend! Deze zaken aan het Pieter Vreedeplein zijn de afgelopen tijd failliet gegaan

De ene na de andere winkel opende in 2017 aan het Pieter Vreedeplein. Twee jaar later ziet de boel e...
Gianotten Mutsaers

Deze Tilburgse zaken zijn de afgelopen tijd verhuisd

De afgelopen tijd waren behoorlijk wat Tilburg ondernemers toe aan iets nieuws. Een nieuwe locatie v...

Meer over

Nieuws Winkelen

adv.