Nieuwe fiets nodig? 9 x hierom móet je naar Giga-Bikes!

Aangeboden door Giga-Bikes 27 maart 2018

De lente nadert en dus wordt het tijd om de fiets uit de schuur te halen. Heeft je stalen ros al die maanden stilgestaan en is-ie nodig aan onderhoud toe? Of ben je zelfs toe aan een nieuwe fiets om mee te shinen? Dan ben je bij Giga-Bikes in de Piusstraat aan het juiste adres. We vertellen je even haarfijn waarom. 

<< < Pagina 1 / 9 >
⟵ swipe swipe ⟶

Ruim 700 fietsen in de showroom

Giga-Bikes
Foto: Giga-Bikes

Trek er maar een paar uurtjes voor uit: bij Giga-Bikes waan je je in een heus fietsenwalhalla! De winkel heeft ruim zevenhonderd verschillende fietsen in de showroom. Je kunt dus lekker bekijken welke stalen ros echt iets voor jou is.

Giga-Bikes
Topper

10% korting op je eerstvolgende aankoop bij Giga-Bikes

Giga-Bikes
- Geldig t/m 31 dec 2019

Grootste aanbod kinderfietsen van Tilburg

giga-bikes
Foto: Giga-Bikes

Heb je kids en zijn ook zij toe aan een nieuwe fiets? Maak er dan lekker een familie-uitje van. Giga-Bikes heeft namelijk het grootste aanbod kinderfietsen van Tilburg. Zelfs voor de allerkleinsten die hun eerste fietsje krijgen, is er genoeg keuze. Wat te denken van een stoere, rode Dino Cars jongensfiets? Of een lichtblauwe Disney Frozen meisjesfiets? 

Je droomfiets kun je uitgebreid testen op het testparcours

giga-bikes
Foto: Giga-Bikes

Wil je zeker weten dat je met de juiste fietst naar buiten rijdt? Dan mag je eerst een paar rondjes fietsen op het testparcours. Achter de winkel ligt een groot parcours waar je je droomfiets kunt testen. Zo weet je zeker dat je de juiste fiets kiest die bij je past. 

Fietsen zijn rijklaar, dus je kunt ze direct meenemen

giga-bikes
Foto: Giga-Bikes

Hé, da’s boffen! Als je na de testrit op het parcours zeker van je zaak bent en de fiets gaat kopen, kun je hem direct meenemen. Wachten? Niets ervan! De fietsen bij Giga-Bikes zijn rijklaar, dus je kunt meteen op je nieuwste aanwinst huiswaarts keren. 

Professionele werkplaats

giga-bikes
Foto: Giga-Bikes

Heb je een lekke band of andere problemen met je fiets? Dan kun je terecht bij de professionele werkplaats van Giga-Bikes. Gediplomeerde monteurs zorgen daar voor allerlei fietsreparaties. Je kunt je fiets ook brengen voor een onderhoudsbeurt, zelfs als je deze niet in de winkel hebt gekocht. Daarna kun je weer veilig de weg op!

DHL Parcelshop

dhl
Foto: ANP

Wist je dat je bij Giga-Bikes ook pakketten kunt afhalen en verzenden? Je kunt je pakket ophalen in de winkel als je de DHL-bezorger aan huis hebt gemist. Ook kun je een pakket afgeven; het personeel zorgt er vervolgens voor dat het naar de juiste geadresseerde wordt gestuurd.

Gratis parkeren

Giga-Bikes
Foto: Giga-Bikes

Kom je met de auto? Dan kun je die makkelijk kwijt op de afgesloten parkeerplaats achter de winkel. Er is ruimte voor een hoop auto’s en je kunt gratis parkeren.

Uitgebreide webshop

giga-bikes
Foto: Giga-Bikes

Geen tijd om naar de winkel te gaan? Geen probleem: de webshop van Giga-Bikes is erg uitgebreid. Je hebt de keuze uit duizenden fietsen, fietsonderdelen en fietsaccessoires. Nóg leuker: online bestellingen kun je gratis afhalen in de winkel en als je op werkdagen voor 16.00 uur iets bestelt, is het dezelfde dag nog verzonden. Je nieuwe fiets of -onderdelen heb je de volgende dag dus in huis!

Tweewielerwinkel van het jaar!

Yes! Wij zijn Tweewielerwinkel van het jaar van de gemeente Tilburg én provincie Noord-Brabant. Met een gemiddeld…

Posted by Giga-Bikes on Thursday, 4 January 2018

Wist je al dat Giga-Bikes in januari is uitgeroepen tot Tweewielerwinkel van het Jaar 2018 van de gemeente Tilburg en provincie Noord-Brabant? De winkel kreeg een gemiddeld beoordelingscijfer van 9,25. Je weet nu dus dat je bij Giga-Bikes écht aan het juiste adres bent!

Zie ook:

gigabikes

Hoera! De eigenaar van Giga-Bikes is weer onderscheiden

De champagne is ontkurkt bij Giga-Bikes! Eigenaar Tom te Riele is namelijk onderscheiden als ambassa...

Giga-Bikes fietsenwinkels

Nu open09:00 - 17:00

Piusstraat 64, Tilburg

Bekijk meer:fietsenwinkels
<< < Pagina 1 / 9 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.