Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

11 x de leukste ondernemers van Tilburg volgens jullie

Door Rowie van der Vliet 12 oktober 2017

Van de Reeshof tot het Dwaalgebied; overal in Tilburg zitten fijne ondernemers. In onze rubriek Ondernemer uitgelicht zetten we elke week zo’n harde werker in het zonnetje. We vinden dat ze een extra pluim verdienen. In het kader van ‘de dag van de ondernemer’ vroegen we naar jouw favoriete zakenman of -vrouw. Dit zijn de winnaars!

Pagina 1/11
⟵ swipe swipe ⟶

Claudia van Juffrouw Freubel

Bij Juffrouw Freubel
Foto: Facebook Juffrouw Freubel

Ondernemer word je niet zomaar. Het is een grote stap om voor jezelf te beginnen. Dat was drie jaar geleden niet anders voor Claudia. Gelukkig is het goed uitgepakt. Waar ze voorzichtig begon met creatieve workshops heeft ze nu een eigen bedrijf waarmee ze middagjes freubelen organiseert. Van kinderfeestjes tot workshops Ibiza armbandjes maken: bij Claudia is het altijd gezellig. En ze staat mooi op de eerste plek van jullie favoriete ondernemers. Dat hebben we berekend uit zo’n 100 stemmen!


Meer over Juffrouw Freubel ontdekken?

Juffrouw Freubel entertainment

Keizersveerlaan 15, Tilburg

Bekijk meer:entertainment

Mariette, Jolanda, Ellen, Brenda en Wendy van TrendJetter

Collectie bij Trendjetter
Foto: Trendjetter

De dames van TrendJetter staan op de tweede plaats! Met zijn vijven weten ze een topplek in de Reeshof neer te zetten. TrendJetter verhuurt winkelruimte aan ondernemers zoals webwinkels, maar ook hobbyisten die barsten van het talent. Je koopt er handgemaakte kleding, spulletjes voor in huis, lekker eten en nog veel meer. Daar mogen ze trots op zijn! TrendJetter is een onderdeel van Nummer47, net als Urbankidz en De Barones.


Meer over TrendJetter ontdekken?

TrendJetter conceptstores

Vandaag gesloten

Ketelhavenplein 47, Tilburg

Bekijk meer:conceptstores

Pascal en Rinette van Eindeloos

Eindeloos winkel
Foto: Facebook Eindeloos

Zussen Pascal en Rinette hebben de espresso al warm staan in hun winkel in het Dwaalgebied. We snappen wel waarom Eindeloos zo heet. De kledingstukken zijn namelijk zo geselecteerd dat ze eindeloos te combineren zijn met vorige collecties. Pascal en Rinette weten een sfeer te creëren waarin je echt op het gemakje kunt shoppen. De kleding is trouwens duurzaam en volledig gemaakt in Europa.


Meer over Eindeloos ontdekken?

Eindeloos kledingwinkels

Geopend13:00 - 17:00

Nieuwlandstraat 14, Tilburg

Bekijk meer:kledingwinkels

 Jeroen van Superfly

Superfly
Foto: Facebook Superfly

Jeroen van Superfly is een van de enthousiaste ondernemers uit het Dwaalgebied. Naast kleding scoren, ga je hier ook langs om gezellig een praatje te maken, hondje Sushi te aaien of een glas gin & tonic te drinken. Ja, je leest het goed! Klanten krijgen af en toe een lekker drankje aangeboden.


Meer over Superfly ontdekken?

Superfly kledingwinkels

Geopend12:00 - 17:00

Nieuwlandstraat 2, Tilburg

Bekijk meer:kledingwinkels

Madelief van Berlijn Café

Berlijn Café aan de Korvelseweg
Foto: indebuurt

Madelief van Berlijn Café weet met haar grote dosis creativiteit een fijne plek neer te zetten. Het gezellige ‘Berlijntje’ is niet voor niks de stamkroeg voor veel Tilburgers zoals Jasmijn en Tom, zelfs als ze een blokje om moeten fietsen naar de Korvelseweg. Of je nu komt lunchen, langsgaat voor bier en burgers terwijl je naar een band luistert of goed gestudeerd hebt voor de popquiz: de sfeer is altijd gemoedelijk en gezellig. Daar mogen we Madelief voor bedanken!


Meer over Berlijn Café ontdekken?

Berlijn Café cafés

Geopend11:30 - 00:00

Korvelseweg 169, Tilburg

Bekijk meer:cafés

Jose van Gremmy Design

Gremmy Design
Foto: Facebook Gremmy Design

Jose heeft een gevoel voor fashion en interieurspulletjes, dat is elke keer weer duidelijk wie Gremmy Design binnenloopt. Verder is het een ontzettend lieve vrouw. Gaat ze op welverdiende vakantie? Dan wil ze ook wat terugdoen voor haar klanten en gooit ze er gewoon een kortingsactie tegenaan van 10% op de hele collectie! Vinden we leuk.


Meer over Gremmy Design ontdekken?

Gremmy Design cadeauwinkels

Vandaag gesloten

Heyhoefpromenade 12-14, Tilburg

Bekijk meer:cadeauwinkels

Margriet en Tjerk van Mint & Pepr

Mint & Pepr
Foto: Mint & Pepr

Margriet en Tjerk zien er altijd picobello uit. Dat ze verstand van mode hebben blijkt wel uit hun winkel in de Heuvelstraat. Even snel winkelen in de grootste winkelstraat van de stad is er niet meer bij sinds deze modezaak zich er vestigde. Waarom? Het is veel te gezellig om hier even een babbeltje te maken!


Meer over Mint & Pepr ontdekken?

Mint & Pepr kledingwinkels

Geopend10:00 - 17:00

Heuvelstraat 125, Tilburg

Bekijk meer:kledingwinkels

Susan en Sander van Kras2

Kras2
Foto: Facebook Kras2

Sinds Susan en Sander hun broodjes- en delicatessenzaak Kras2 zijn gestart, zijn heel wat harde werkers blij. Het is namelijk vaste prik om tijdens de lunch de bestellijst voor een broodje in te vullen voor veel Tilburgers. Susan en Sander draaien hun hand niet om voor het bereiden van verse broodjes, jus d’orange of espresso.


Meer over Kras2 ontdekken?

Kras2 lunch

Vandaag gesloten

Willem II straat 27, Tilburg

Bekijk meer:lunch

Miranda en Christian van Loft 8

Loft 8
Foto: Facebook Loft 8

Wat krijg je als een meesterschilder en liefhebber van interieur samen zet? In dit geval interieurwinkel Loft 8 in de Reeshof! Het is zo’n woonwinkel waar alle spullen elkaar aanvullen. Mix en match verschillende merken naar hartenlust en creëer zo je eigen stijl. Van de banken tot de lampen: alle items zijn minimalistisch met een goede uitstraling. Aan dit lijstje te zien missen de Tilburgers die nooit naar de Reeshof gaan heel wat. Lezer Marc vindt de zaak van Miranda en Christian zelfs de mooiste woonwinkel van Nederland.


Meer over Loft 8 ontdekken?

Loft 8 woonwinkels

Geopend12:00 - 17:00

Ketelhavenplein 112, Tilburg

Bekijk meer:woonwinkels

Gaby van Donna & I

Donna & I
Foto: Facebook Donna & I

Volgens onze lezeres Isabel wil Gaby écht dat je helemaal happy bent met je net gekochte kleding. Daarom zegt ze het ook als een kledingstuk iets minder staat. Daar houden we van! Eerlijkheid duurt het langst. Bovendien kun je hier ook terecht voor een bakje koffie of een luisterend oor.


Meer over Donna & I ontdekken?

Donna & I kledingwinkels

Vandaag gesloten

Besterdplein 38, Tilburg

Bekijk meer:kledingwinkels

Jeske van Say Jess Fashionstore

Say Jess Fashionstore
Foto: Facebook Say Jess Fashionstore

Jeske is zo iemand die je weer helemaal goed kan laten voelen over jezelf. Met alle liefde helpt ze je aan mooie kleren die ze inkocht in Amsterdam of Parijs. Lezeres Sandra vindt het de leukste kledingwinkel van Tilburg en nomineerde Jeske samen met anderen als leukste ondernemer.


Meer over Say Jess Fashionstore ontdekken?

Say Jess Fashionstore kledingwinkels

Vandaag gesloten

Havendijk 63, Tilburg

Bekijk meer:kledingwinkels

Denk je nu hé, waar is mijn favoriete ondernemer?! Je mag ons altijd tippen via [email protected]. Deze top 11 is gemaakt op zo’n 100 reacties die we binnenkregen via onze Facebook. Deze toppers zijn toevallig het hoogste geëindigd. Het was heel interessant om te zien dat we veel verschillende ondernemers langs zagen komen. Dat laat vooral zien dat er in Tilburg gewoon heel veel geweldige, lieve, leuke ondernemers zijn. Ook degene die niet in dit lijstje staan.

Pagina 1/11
⟵ swipe swipe ⟶

adv.