Jammer! Deze winkel is 14 december voor het laatst open

Door Rowie van der Vliet 14 december 2018

Ook zo’n fan van winkels waar je eerlijk geholpen wordt en waar het altijd gezellig is? Voor veel Tilburgers was Jin’s Damesmode in de Reeshof zo’n winkel. Op vrijdag 14 december staat ze voor het laatst in de winkel. Kom jij even gedag zeggen?

Eigenaresse Irma de Lang staat namelijk op de fijne kerstmarkt van het Ketelhavenplein en Stadspleinforum. De bikkel brengt van 15.00 tot 20.00 uur haar oude vertrouwde gezelligheid met zich mee. Misschien is haar teckel, zoals we gewend zijn van de winkel, er ook wel bij. En natuurlijk heel wat mooie vesten, jurken en tassen.

Hobby

Met het aanbieden van een kopje thee en een vriendelijke glimlach stond Irma klaar om klanten een goed gevoel te geven. “Pas gewoon even”, raadde ze twijfelkonten aan op een toon alsof ze een goede vriendin is die mee gaat shoppen. Het runnen van Jin’s Damesmode was voor Irma dan ook echt een hobby. Zowel in het centrum als later op het Ketelhavenplein in de Reeshof. “Sowieso vind ik het geweldig om in de winkel te staan. Ik mag elke dag weer mijn hobby uitvoeren”, vertelde ze vol enthousiasme tijdens een interview. Fijn dat ze tijdens de markt nog één keer de kans krijgt om kledingadvies te geven. Wat kan ze dat toch goed!

Nieuwe project

Inmiddels is Irma al druk bezig om zich te richten op haar nieuwe project. Wat dat gaat zijn, houdt ze nog even geheim. Een ding is zeker: het zal wel even wennen zijn na zeven jaar Jin’s Damesmode. We weten nog niet wat er in het pand van Jin’s Damesmode gaat komen.

Inzet en enthousiasme

Jin’s Damesmode vertrok zo’n vijf jaar geleden van het centrum naar het Ketelhavenplein. Toen we haar na twee jaar ondernemen in de Reeshof spraken, klonk ze hoopvol maar niet zeker van haar kansen. “Ik ga er vanuit dat de loop in het Ketelhavenplein ooit nog eens komt. Dat meer ondernemers zeggen: ‘hé, we willen hier toch eens zitten’. Als het aan mij ligt creëren we als één grote familie op één plein ons eigen winkelcentrum.” Aan de inzet en het enthousiasme van Irma heeft het niet gelegen. Wat een topper!

Lees ook:

Kerstmarkt

Kerstmarkt Ketelhavenplein & Stadspleinforum

Loft 8

14 dec 2018 vanaf 16:00 t/m 21:30
Jin's Damesmode

Irma van Jin’s Damesmode: ‘Buiten het centrum zitten de aparte winkels’

"Als je het mij vraagt zitten de echt aparte winkels buiten het centrum. In de binnenstad is het zo ...
comme ça

En ook de volgende kledingwinkel gaat dicht

Het houdt niet over: ook kledingwinkel Comme Ça sluit de deuren. De modezaak, die aan het begin van ...
TON's Fashion for Ladies

O nee! Deze kledingwinkel sluit de deuren

TON's fashion for ladies gaat dicht. Eigenaresse Caat heeft er wel een heel goede reden voor. Ze gaa...
roy donders

Des sunt! Winkel van Roy Donders is dicht (en gaat niet meer open)

Wilde je nog even een glitter & glamour kerstoutfit scoren bij Rojami's van Rian en Roy Donders? Dat...

Jin’s Damesmode kledingwinkels

Nu gesloten10:00 - 18:00

Ketelhavenplein 41, Tilburg

Bekijk meer:kledingwinkels

Meer over

Nieuws Winkelen

adv.