Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vinden we leuk: Hudson’s Bay wordt goedkoper!

Door Rowie van der Vliet 13 november 2017

Eerder melden we al dat de Hudson’s Bay in Tilburg niet genoeg publiek trekt. Nu blijkt dat het warenhuis het hele assortiment gaat aanpassen in alle filialen van het land!

De keuze om het assortiment aan te passen is geen direct gevolg op de tegenvallende loop. De reden ligt iets anders: klantenonderzoek wijst uit dat consumenten meer acties en speciale deals willen zien. “De warenhuisketen gaat nu meer inspelen op aanbiedingen en merken in ‘populaire prijsklassen’, zoals Alan Red en Sloggi”, zegt inkoopdirecteur Edo Beukema in De Financiële Telegraaf. Door de flexibel ingerichte winkels valt volgens de directeur makkelijk te ‘schuiven’ met merken. “Maar we worden absoluut geen discounter.”

Niet in de roos geschoten

In het artikel van de Telegraaf zegt Beukema ook niet ontevreden te zijn over de eerste acht weken van Hudson’s Bay in Nederland. “Maar we hebben ook niet meteen in de roos geschoten.” Het duurt volgens hem best een tijdje voordat de winkelketen rendabel is.

Opening Hudson’s Bay

Hudson’s Bay opende in september de eerste tien winkels in Nederland, waaronder ook in Tilburg. Volgend jaar komen er nog vijf filialen bij. Voor als je nog niet bent langsgewipt: bekijk hier de Tilburgse winkel van beneden tot boven.


Meer over Hudson’s Bay ontdekken?

Hudson’s Bay Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Heuvelstraat 33, Tilburg

Bekijk meer:Permanent gesloten

adv.