Hoppa! Rituals in de Heuvelstraat gaat verhuizen

Door Rowie van der Vliet 15 januari 2019

Ook zo’n fan van de fijne douche- en verzorgingsspullen van Rituals? De winkel in de grootste winkelstraat van Tilburg gaat verhuizen. Echt hoor, van deze verhuizing in de Heuvelstraat worden we wél blij, want de winkel krijgt een groter pand, zo meldt PropertyNL.

We belden zelf even met Rituals om het nieuws te checken. “Ja, dat klopt. We gaan verhuizen. Heel leuk”, zegt een vrolijke medewerker van de Tilburgse vestiging aan de telefoon. “Hoe, wat, waar, wanneer weten we nog niet precies. Er wordt gesproken over oktober 2019, maar tegen die tijd kan het ook zomaar augustus en september zijn. Wij hebben er in ieder geval zin in.” Duidelijk!

Twee verdiepingen?

Rituals sloot een huurcontract af voor een pand met een begane grond en eerste verdieping. We weten ook al om welk pand het gaat: het gebouw waar schoenenwinkel Contessa nu nog zit, zo bevestigt ook de medewerkster. Dit pand heeft een oppervlakte van 270 vierkante meter. Naast een begane grond is er dus ook een eerste verdieping. Hoe gaaf zou het zijn om op twee verdiepingen vol met Rituals-producten te shoppen? We weten niet of dit het geval is, want een opslagruimte of personeelsruimte is natuurlijk ook wel handig…

Naar de overkant

Rituals hoeft niet ver te slepen met de verhuisdozen. Ze trekken namelijk gewoon in bij het pand aan de overkant! Nu zit de winkel nog naast tussen Triumph Tilburg en Specsavers Tilburg Centrum in, op nummertje 29. Het is nog niet bekend wanneer Rituals overstapt naar het oude pand van Contessa.

Producten

Het cosmeticamerk verkoopt onder andere shampoo, conditioner, thee, parfum voor in je auto (ja, dat bestaat), scrub, yogakleren, scheerspullen, loungewear, make-up, cadeaupakketten, mini-versies voor op reis, huidverzorging en zelfs babyverzorging. Wedden dat je wel eens geroken hebt aan de verschillende geurlijnen of een set met producten voor je verjaardag hebt gehad?

Lees ook:

contessa modeschoenen

Kortingen! Schoenenwinkel sluit en heeft daarom nu een opheffingsuitverkoop

Wéér gaat een winkel in de Heuvelstraat dicht. Dit keer maakt Contessa Modeschoenen bekend dat het d...

Foto’s! NIKKIE is nu open en zo ziet het eruit

Yes! Een nieuwe aanwinst voor Tilburg: kledingmerk NIKKIE opende zaterdag 22 december een Brand Stor...
Tilburg Heuvelstraat

Tilburgse mysteries: waarom is het nou juist op donderdag koopavond?

Na je werk, op donderdagavond, nog even lekker de stad in om te shoppen. Heel chill dat het kan! Maa...

adv.