Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier vervang je heel je meubilair voor de prijs van een weekje Spanje

Aangeboden door Peerke Gebruikte Meubels 25 juli 2020

Hoewel we in Tilburg steeds weer een beetje meer de deur uitgaan, zitten we tóch nog meer thuis dan we vorig jaar gedacht hadden. De meeste mensen skippen hun verre vakanties, de vakantiekermis is nét geen Tilburgse Kermis en ga zo maar door. Hoe besteed je je vakantiegeld dan toch nuttig? Ga eens kijken bij Peerke!

Echte Tilburgers kennen Peerke van Peerke Gebruikte Meubels wel. Misschien heeft-ie weleens een bank bij je opgehaald, een tafel naar je toe gebracht óf zag je ‘m in de winkel aan de Korvelseweg. Maar Peerke doet meer: hij brengt je naar een andere omgeving zonder dat je er de deur voor uit hoeft!

Peerke

Dat klinkt misschien heel cryptisch, maar niemand minder dan Peerke himself legt het uit. “Kijk, de mensen zitten hoe dan ook meer thuis dan normaal gesproken. En natuurlijk gaat iedereen dagjes, weekenden of een midweek weg. Maar het aantal mensen dat écht even weggaat is niet zo groot. Voor een klein prijsje coronaproof nieuwe spullen in huis halen is dan natuurlijk een oplossing.”

Meubilair

Meteen een bankstel of eettafel voor een paar duizend euro naar binnen halen, is een optie. Een andere optie is: vervang voor een fractie van dat bedrag heel je meubilair en je voelt je ineens ergens anders! Dat klinkt misschien een beetje overdreven, maar het is helemaal geen gek idee. Voor iedereen die gek is op vintage meubels, neem vooral eens een kijkje op de website van Peerke of loop eens binnen aan de Korvelseweg.

Zsa Zsa

Misschien is je hele inboedel overhoop gooien iets te ambitieus voor deze zomer. Begin dan gewoon met de kledingkast. Bij de shop-in-shop Zsa Zsa’s vintage shop vind je echt pareltjes. Voor hippe vintage kleding en accessoires kun je daar terecht en voor een paar tientjes heb je al de perfecte zomeroutfit voor het geval je toch even de deur uitgaat 😉 .

Lees ook:

Peerke

Gebruikte meubels van Peerke: ‘Een kromme spijker gooi je niet weg, die sla je recht’

Ondernemen. Je kunt ervoor studeren. Je kunt het van 'n ander leren of afkijken. En dan heb je Peter...
vintage meubelen

Gaaf! Deze toffe vintage meubelen kun je gewoon online kopen

Het wordt stiller en stiller op straat en ook Peerke van Peerke Gebruikte Meubelen merkt dat het ste...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Peerke Gebruikte Meubels. Meer over Peerke Gebruikte Meubels ontdekken?

Peerke Gebruikte Meubels

kringloopwinkels

Vandaag gesloten

Korvelseweg 159, Tilburg

Bekijk meer:kringloopwinkels

adv.