Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Feest op het Pieter Vreedeplein: deze winkels openen volgende week

Door Thijs Dingemans 14 september 2017

Haal de confetti en champagne maar tevoorschijn, want op het Pieter Vreedeplein is het volgende week donderdag (21 september) groot feest. Dan openen namelijk drie winkels. Daarom pakt het plein groot uit: er komen tussen 15.00 en 21.00 uur gezellige barretjes, een dj, barrista’s en modeshows. Deze zaken gaan dan open. 

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Hudson’s Bay

hudson's bay
Er wordt nog altijd druk gebouwd bij de Hudson’s Bay. Foto: indebuurt

21 september is het zover: dan is de V&D voorgoed verleden tijd. De nieuwe keten Hudson’s Bay gaat dan open. Eigenlijk was het de bedoeling dat-ie al eerder open ging, maar de verbouwing duurde iets langer. Nog een weekje en dan kunnen we éindelijk naar binnen!

Costes

costes
De Costes aan het Pieter Vreedeplein wordt veel groter dan de winkel in de Heuvelstraat. Foto: Google Streetview

Ook Costes opent 21 september op het Pieter Vreedeplein. De modezaak zit nog zeven dagen in de Heuvelstraat en vanaf dan kun je in het pand waar eerst de ZARA zat terecht. De winkel wordt veel groter: er komen twee etages en Costes gaat nu ook kleren voor mannen verkopen!

HEMA

Foto van de binnenkant van de HEMA
Foto: ANP Foto

Ok, eigenlijk telt deze niet, maar we nemen hem wel mee. Want 21 september gaat ook de vernieuwde HEMA open. De afgelopen weken is de winkel in het centrum verbouwd en daar was een goede reden voor: de zaak in Tilburg is namelijk de eerste waar het nieuwe winkelconcept komt. Gaaf, hè? Om die reden bouwt het Pieter Vreedeplein ook een feestje.

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶
  • Wil jij een 'Nieuw in Tilburg' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Tilburg.

adv.