Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x fijne fauteuils om écht goed te relaxen

Aangeboden door Boeren Hasseltstraat Stijlmeubelen 17 november 2017

Echt goed relaxen doe je thuis in een fijne fauteuil. Zit je graag met je rug naar achteren of met de benen gestrekt? Het kan allemaal! Leo en Corina van Boeren Hasseltstraat Stijlmeubelen laten ons vijf heerlijke relaxfauteuils zien. Voetjes van de vloer en uitrusten maar!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Luxe fauteuil

Fauteuil Boeren Hasseltstraat
Foto: indebuurt

Met één druk op de knop gooit deze stoel je naar achteren. Wil jij je benen lekker strekken of er goed bij gaan liggen? Dat kan allemaal! “Deze relaxfauteuil heeft aparte rug- en beenondersteuning. Ook zit er een knop op om je heupen goed te zetten.” De stoel kan alle kanten op gedraaid worden. Daarbij heb je geen last van draden die in de weg zitten. Alle elektrische fauteuils die Boeren Hasseltstraat Stijlmeubelen verkoopt, maken namelijk gebruik van een accu.

Andere bekleding

Ben je verliefd geworden op het model, maar wil je liever toch een andere uitvoering dan dit okergele exemplaar van runderleer? “We kunnen al onze stoelen laten leveren met een andere bekleding.”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Boeren Hasseltstraat Stijlmeubelen. Meer over Boeren Hasseltstraat Stijlmeubelen ontdekken?

Boeren Hasseltstraat Stijlmeubelen woonwinkels

Gesloten09:00 - 18:00

Hasseltstraat 242, Tilburg

Bekijk meer:woonwinkels

Hulp bij het opstaan

Fauteuil Boeren Hasseltstraat Stijlmeubelen
Foto: indebuurt

Heb je het ook wel eens dat je lekker plaatsneemt in een stoel, maar er daarna amper uit kan komen? Vervelend, hè? Met deze fauteuil gaat je dat sowieso niet gebeuren. “Deze stoel heeft een sta-op ondersteuning.” Ook helpt-ie je met één druk op de knop om je heupen goed te zetten. Bovendien kun je lekker uitrusten door te gaan liggen.

Makkelijk combineren

“De stoel heeft een mooie matte bekleding. De kleur taupe doet het bij ons supergoed, want het is makkelijk combineren in veel interieurs. Het model van de stoel is wat ronder. Hij is niet oubollig, maar ook niet hypermodern.”

Stoffen fauteuil

Fauteuil Boeren Hasseltstraat
Foto: indebuurt

“Sommige klanten willen absoluut geen leren fauteuil. Dat vinden ze kil. Dit stoffen exemplaar geeft een warme uitstraling aan de ruimte. Ik leg altijd eerlijk uit dat stof iets kwetsbaarder is dan leer. Dat gaat eerder slijten wanneer je de stoel veel achterover zet. Maar het staat wel enorm gezellig!”

Deze stoel is niet elektrisch, maar door zelf te duwen zet je hem heel makkelijk in een fijne stand om lekker te relaxen.

Dichte fauteuil

Fauteuil Boeren Hasseltstraat
Foto: indebuurt

Ben je niet zo’n draaikont? Bij Boeren Hasseltstraat Stijlmeubelen verkopen ze ook fauteuils die niet draaien. Dit elektrische exemplaar heeft beenondersteuning en rugondersteuning. Het rode runderleer geeft weer een heel andere look aan je interieur.

Net een bed

Fauteuil Boeren Hasseltstraat
Foto: indebuurt

“We adviseren onze klanten die wat meer kleur in huis willen halen om dit te doen met een fijne fauteuil. Vaak gaan mensen voor bruin, maar dit geeft weer een heel andere uitstraling. Dit vind ik zo’n mooie kleur groen!” De kleur is niet het enige leuke aan de fauteuil. “Hij kan zo ver naar achteren dat het bijna een bed is. Bovendien zal de fauteuil niet meer draaien als hij in een stand staat.”

Kun je niet wachten om zelf plaats te nemen op zo’n lekkere stoel? Boeren Hasseltstraat Stijlmeubelen geeft tot en met 27 december 15% korting op een relaxfauteuil. Je haalt zo’n heerlijke stoel in huis vanaf 1600 euro.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.