Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

7 x waarom je elektronica het beste bij Expert kunt kopen

Aangeboden door Expert Bredaseweg 12 december 2017

Ken je dat? Je hebt een televisie gekocht en die blijkt later toch een beetje tegen te vallen. Dat gaat je bij Expert echt niet gebeuren! Samen met medewerker Marc zetten we zeven redenen op een rijtje waarom de elektronicawinkel zo fijn is.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Eigen winkel

Expert
Foto: indebuurt

Via internet is het moeilijk om je in te beelden hoe een product eruitziet. Je kunt de productfoto’s, afmetingen en specificaties wel bekijken, maar dat weegt niet op tegen producten met eigen ogen zien. Ieder beeldscherm geeft kleuren toch iets anders weer. Bovendien is het via internet helemaal moeilijk om te bepalen hoe scherp het beeld van een televisie is. Bij Expert aan de Bredaseweg kun je gewoon binnenlopen en met eigen ogen de producten bekijken.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Expert Bredaseweg. Meer over Expert Bredaseweg ontdekken?

Expert Bredaseweg elektronicawinkels

Gesloten09:00 - 17:00

Bredaseweg 110, Tilburg

Bekijk meer:elektronicawinkels

Fijne website

Expert
Foto: indebuurt

Wil je nog eens goed nadenken over die nieuwe televisie, koelkast, stofzuiger, platenspeler, waterkoker of wasmachine? Geen probleem! Expert heeft namelijk ook een handige website; zo kun je vanuit huis makkelijk een product bestellen. De koppeling met de winkel en de website maakt winkelen hier echt makkelijk. Met één klik kun je jouw product via internet bestellen, maar als je toch nog vragen hebt dan is Expert makkelijk te bereiken.

Echt eerlijk

Expert
Foto: indebuurt

“We vinden een vertrouwensband en gemoedelijke sfeer belangrijk”, zegt Marc. “We willen echt eerlijk zijn in ons advies en er geen doekjes om winden. We kijken eerst welk product bij de klant past. Als een klant bijvoorbeeld een wasmachine wil kopen, kijken we eerst hoeveel wasjes er per week gedraaid worden. Als je elke dag wel iets wast dan past een ander merk daar beter bij dan wanneer je maar één keer per week iets in de wasmachine stopt. We luisteren goed naar de antwoorden op vragen als: wat ga je ermee doen en wat zoek je?”

Service, service, service

Expert
Foto: indebuurt

“Waar wij ons in onderscheiden is de service. Al mijn collega’s en ik zijn echte techneuten, dus we weten waar we het over hebben.” Zo kan de grootste leek tot de technische kenner terecht met vragen bij Expert. “Wij zijn makkelijk bereikbaar. Bel ons of kom een kop koffie drinken in de winkel.” Maar het gaat verder dan dat. De goede service zit hem ook in het feit dat Expert je televisie omruilt als het scherm toch de klein of te groot blijkt te zijn.

Eigen technische dienst

Expert Tilburg
Foto: indebuurt Tilburg

Ja, je leest het goed: Expert heeft een eigen technische dienst in huis. “We zijn allemaal geautoriseerd door merken als Bosch, Siemens, AEG enzovoorts. Twee keer per jaar gaan we bij deze merken langs om de nieuwe producten te leren kennen. Expert is één van de weinigen in Tilburg die deze service kan bieden. We weten dus echt waarover we praten wanneer we de klant helpen.”

Inbouwen

Expert
Foto: indebuurt

Je denkt er vaak niet over na wanneer je online een elektrisch apparaat koopt, maar dat installeren is nog best een gedoe. Welk kabeltje hoort waar? Sinds wanneer is een koelkast zo zwaar? En waarom had niemand je laten weten dat een combi-oven inbouwen zo’n werk zou zijn? Dankzij Expert loop je niet tegen deze problemen aan, want een monteur komt langs om jouw apparaten te installeren. Dit kost je €24,95 maar je bespaart jezelf een hoop moeite. “Het gaat verder dan alleen installeren. We geven net dat beetje extra. Is er iets met het apparaat? Dan komen we weer langs.”

Inmeetservice

Expert
Foto: indebuurt

Dat een koelkast meerdere maten heeft is duidelijk, maar een vaatwasser komt ook niet alleen in one size fits all. “We gaan echt bij mensen thuis kijken om de ruimte op te meten. Zo weet je zeker dat een aankoop past.” Deze inmeetservice kost je in eerste instantie 49,95 euro, maar wanneer je besluit om iets te kopen bij Expert worden deze kosten weer in mindering gebracht.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.