Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit zijn volgens jullie de leukste tweedehandswinkels van Tilburg

Door Frederique Huting 15 oktober 2019

Wat zijn we toch gek op kringloopwinkels! Waarom zou je nieuwe spullen kopen als je het in Tilburg ook op veel plekken tweedehands kunt kopen? Wij vroegen aan jullie op welke plekken in onze stad je de beste vintage pareltjes kunt vinden en jullie hebben massaal gereageerd. Welke winkel zou er toch op nummer één staan?

Pagina 1/10
⟵ swipe swipe ⟶

La Poubelle

la poubelle
Foto: indebuurt

Het maakt niet uit wát je nodig hebt, bij La Poubelle vind je het! Deze kringloop verkoopt kleding, boeken, meubels, platen, servies… noem het maar op! Jill de Kok zegt dat de spullen die ze hier verkopen lekker betaalbaar zijn. Wat wil je nou nog meer?! La Poubelle is dankzij haar ruime aanbod en kleine prijsjes op de gedeelde zevende plek geëindigd.

La Vida

winterjassen
Foto: Facebook Kringloopwinkel La Vida

Wat worden we toch blij als we de drempel van La Vida overstappen. In deze kleurrijke winkel staan altijd genoeg leuke tweedehandsspullen op je te wachten. Heb je nog een nieuwe broek voor de koude herfstmaanden nodig? Of heb je al je theekopjes laten vallen en heb je dus nieuwe nodig? Dan ben je bij La Vida op het juiste adres! Deze gezellige winkel is ook op de zevende plek geëindigd.

PortAgora

PortAgora
Foto: Facebook PortAgora

Ook PortAgora heeft een plekje op de lijst bemachtigd. Deze tweedehands is maar liefst achthonderd vierkante meter groot! Daar passen natuurlijk een héle hoop leuke spullen in. De kringloop aan het Koningsplein houdt een aantal keer per jaar een actie waarbij alles in de winkel met vijftig procent korting weggaat. Daar worden jij en je portemonnee heel blij van! Ook PortAgora staat gezellig op plek nummer zeven.

Petra’s Used Vintage & More

Foto: indebuurt Tilburg

Hoewel het misschien klinkt als de kledingkast bij je buurvrouw op zolder, is Petra Used & Vintage Clothing een heel hippe tweedehandswinkel in het centrum van Tilburg. Overal waar je kijkt hangen mooie stijlvolle items. Robin is het hier zeker mee eens: “Ze hebben hier écht vintage. Ik heb al aardig wat pareltjes weten te scoren!” Daarom staat Petra Used Vintage & More ook op de zevende plek.

petra used

Jan ruilde z’n kantoorbaan in voor een heel nieuw avontuur met zijn moeder

Weet je nog dat we Jan de Jong in juli 2017 spraken? Hij was de allereerste ondernemer die we uitlic...

Kringloop Tilburg

Kringloop Tilburg
Foto: Facebook Kringloop Tilburg

Dan gaan we door naar nummertje zes: Kringloop Tilburg! In dit prachtige pand vind je ontzettend veel leuke tweedehandsspullen. De binnenkant is gelukkig nét zo mooi als de buitenkant. Het aanbod is hier zo ontzettend groot, dat je van je bezoek bijna een dagje uit zou kunnen maken! Vooral interieurfans vinden dit een van de fijnste tweedehandswinkels van Tilburg, maar ook scoor je hier kleding.

lAbels4All

lAbels4All
Foto: indebuurt Tilburg

Wie zegt dat merkkleding duur moet zijn? Onzin! Bij lAbels4All kun je de mooiste merken vinden waar andere mensen al van hebben genoten! Dus, als je op zoek bent naar een tweedehandsoutfit van heel goede kwaliteit, dan ben je hier aan het juiste adres. lAbels4All staat mooi op de vijfde plek!

lAbels4All

Angelique runt al 15 jaar haar eigen winkel: ‘Al kom je tien keer zonder iets te kopen, ook prima’

Ze belandde door een voetballer van Willem II in Tilburg en ging er nooit meer weg: Angelique Anthon...

Lieke Frederieke Mode & Kringloopwinkel

Foto: Facebook Lieke Frederieke

Bij Lieke Frederieke koop je de leukste tweedehandskleding. Zowel voor dames als voor kinderen hangen er rekken vol met de vrolijke printjes en kleurtjes in de winkel. Ook voor mooie spullen voor in huis ben je hier aan het juiste adres. Lieke Frederieke Mode & Kringloopwinkel staat daarom ook op een verdiende vierde plek!

ReShare Store

RESHARE STORE Tilburg
Foto: RESHARE STORE Tilburg

We zijn in de top drie beste tweedehandswinkels belandt! De winkel van het Leger des Heils is in een hoop steden in ons land te vinden, maar de mooiste zit natuurlijk in Tilburg. Je vindt hier een hoop tweedehands kleding voor een klein prijsje. Diana is ook fan van de winkel: “Ik stem op ReShare Store! Dit is een superleuke winkel met mooie betaalbare artikelen. Er werkt hier ook ontzettend vriendelijk personeel!”

’n Habbekrats

Foto: indebuurt Tilburg

We kregen een hele hoop lovende reacties binnen over ’n Habbekrats. Hieruit blijkt dat het allerleukste aan deze kringloop, de eigenaresse is. Tamara is het hier ook zeker mee eens. “Eigenaresse Onnechien doet meer dan alleen een kledingwinkel runnen. Ze staat altijd klaar voor mensen die wat minder te besteden hebben. Het is ook altijd gezellig om langs te gaan om een praatje te maken.” Nou, als dat geen derde plek verdient weten wij het ook niet meer!

Onnechien van de Laan: ‘Sommigen hebben niks meer, maar dan ben ik er’

Een knuffel hier, een schouderklopje daar. Onnechien van de Laan, het gezicht van kringloopwinkel 'n...

Tante Pollewop

Tante Pollewop
Foto: indebuurt

Tadaaa! Van alle tweedehandswinkels in Tilburg is Tante Pollewop volgens jullie de nummer één. Deze gezellige tweedehandswinkel heeft het volgens jullie helemaal verdiend om te winnen. Naast dat je hier mooie alledaagse kleding kunt kopen, huur je bij Tante Pollewop ook trouwjurken waar iemand anders al het ja-woord in heeft gegeven. Zo laat Guanita weten dat ze nog steeds geweldige herinneringen heeft aan de jurk die ze heeft gehuurd. Als je bij hier iets koopt doe je niet alleen jezelf, maar ook anderen een groot plezier. Alle opbrengsten van Tante Pollewop gaan namelijk naar onderwijsprojecten in Kenia. Wauw!

Tante Pollewop Evelyn Klerkx

Evelyne van Tante Pollewop: ‘Sommige mensen komen hier al 10 jaar’

Soms komt er iets op je pad en blijkt dat tegen alle verwachtingen in je leven een heel andere kant ...

Lees ook:

Kringloop Tilburg

7 x de leukste tweedehandswinkels volgens locals

Winkelen bij de kringloop is helemaal hip! Je vindt de leukste spullen voor weinig geld, zeker ook i...
Binnenkijken bij Robin

7 x binnenkijken bij vintagewalhalla’s in Tilburg

Sommige Tilburgers hebben echt een uniek interieur. Deze kringloopkoninginnen struinen kringloopwink...
tante pollewop

Gekke dingen die Tilburgers vonden bij de kringloop

Echt waar, bij de tweedehandswinkels in Tilburg vind je de bijzonderste dingen. Dat maakt het winkel...
Pagina 1/10
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Winkelen

adv.