Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit vinden Tilburgers van de sluiting van Hudson’s Bay

Door Rowie van der Vliet 20 september 2019

O no! Het is officieel: de vestiging van Hudson’s Bay in Tilburg sluit eind dit jaar de deuren. Dat maakte het bedrijf donderdagmiddag bekend aan het personeel. Tilburgers hebben daar wel een mening over. Dit zijn de zeven opvallendste reacties op de sluiting van het warenhuis.

Page 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Mooie mix van merken

“Erg jammer… Ik kwam er graag en heb er regelmatig een aankoop gedaan en ik verdien toch ook geen duizenden euro’s per maand. Superaardig en hulpvaardig personeel en een mooie mix van merken maakte Hudson Bay voor mij een geweldige winkel! Ik wens het personeel heel veel sterkte de aankomende tijd en dat ze maar snel een mooie nieuwe uitdaging mogen vinden”, zegt lezeres Marscha.

Mega-Action

We hopen dat er straks iets moois in het pand van Hudson’s Bay komt. Heilke deelt via Facebook een gouden idee. “Doe er maar een mega-Action in!” Sommige Tilburgers stemmen alvast voor.

La Place

Oei, Ans maakt een slimme opmerking: “En nu staat La Place ook weer op straat.” Wat gaat er nu eigenlijk gebeuren met de La Place in het centrum? Dat is nog niet bekend. Wel zijn er in Nederland vestigingen van Jumbo waar je ook bij La Place kunt eten. Toen de V&D sloot, zat La Place ook even met een eigen vestiging aan het Pieter Vreedeplein. Misschien is dit nu ook het geval. Wij duimen dat de La Place een mooi plekje in de binnenstad krijgt!

Niks voor Tilburg

Je hebt deze opmerking vast al eens gehoord: sommige Tilburgers vinden Hudson’s Bay niet bij onze stad passen. Kim vindt het daarom ook niet gek dat de winkels nu toch gaan sluiten. “Hudson’s Bay is geen winkel voor Tilburg… veel te prijzig. Was te verwachten dit.”

Kerstspullen inslaan

Als het goed is blijft de Hudson’s Bay nog tot eind dit jaar open. Dat is goed nieuws voor iedereen die nog een kerstcadeau of versiering voor in de boom zoekt. “In december kunnen we dus nog shoppen”, zegt een opgeluchte Adriënne.

Opheffingsuitverkoop

Natuurlijk vinden we het heel jammer dat de Hudson’s Bay uit Tilburg verdwijnt. Toch zijn er Tilburgers die nu al uitkijken naar de opheffingsuitverkoop. Tja, we houden nu eenmaal van korting. Valery: “Wanneer start de opheffingsuitverkoop?” Jessica gaat voor de zekerheid alvast kijken of de uitverkoop al start.

Vervelend voor het personeel

Sommige Tilburgers vinden het eigenlijk niet zo erg dat de Hudson’s Bay vertrekt, maar laten we eerlijk zijn: het is sowieso erg voor het personeel. “Ik kan er niet rouwig om zijn. Wel vervelend voor het personeel”, geeft Kim toe. Lees hier wat er met het personeel gaat gebeuren.

Lees ook:

Oh no! Hudson’s Bay was donderdag dicht en zal definitief uit Tilburg verdwijnen

De kogel is nu toch écht door de kerk! Hudson's Bay sluit eind dit jaar al zijn Nederlandse winkels....
hudson's bay tilburg

Dit willen Tilburgers straks in het pand van Hudson’s Bay

Het gaat toch echt gebeuren: Hudson's Bay sluit eind 2019 de deuren. Dat betekent dat het compleet v...
Hudson's Bay

Waarom Hudson’s Bay wél tof is

We hebben al veel geschreven over warenhuis Hudson's Bay. Zo deden we ludieke suggesties om de winke...
Page 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Winkelen

adv.