Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit moet Hudson’s Bay hebben om wél leuk te zijn voor Tilburgers

Door Thijs Dingemans 23 november 2017

Hudson’s Bay zit nu al een tijdje in Tilburg. Of het goed gaat? Nah, niet bepaald. De winkel trekt te weinig publiek en wordt daarom al goedkoper. We merken aan de reacties op Facebook dat de meerheid van jullie niet héél blij is met de winkel. Daarom hebben wij even 013 dingen bedacht hoe de Hudson’s Bay wél leuk wordt voor Tilburgers. 

Pagina 1/13
⟵ swipe swipe ⟶

Glijden van boven naar beneden

via GIPHY

Zie je het al voor je: een glijbaan van boven naar beneden die je zo naar de kelder van de winkel brengt. Hoef je niet alle trappen af. Ok, er zijn wel roltrappen, maar een glijbaan maakt het net wat leuker om tóch even alle verdiepingen te bezoeken.

Waar blijven de carnavalsartikelen?

carnaval
In 2006 was Balkenende als premier aanwezig bij de sleuteloverdracht in Tilburg. Foto: ANP

Hoe veel beter zou Hudson’s Bay worden als het carnavalsartikelen gaat verkopen… Ja, we hebben deze feestwinkels al waar we onze pakjes, hoedjes en slingers kunnen scoren. Toch vinden wij dat de grote keten pas goed integreert in Kruikenstad als het ook carnavalsspullen in de schappen legt. Eenmaal een Kruikenzeiker is altijd een Kruikenzeiker, toch?? 

Nummer honderd? Schrobbelèr!

schrobbelèr
Foto: BD

Om nog even in de carnavalssfeer te blijven… (ja, we hebben er zin in!) Het lijkt ons een briljant idee als elke honderdste bezoeker een lekker shotje Schrobbelèr krijgt. Waarom ook niet? Het is één van de zeven lekkernijen die je alleen in Tilburg vindt, de bekendste drank van onze stad én nog ontzettend lekker ook. Dus Hudson’s Bay, waar wachten jullie nog op? 

Kenny B fixt je betaling

kenny b
Foto: ANP

Het vervelendste van winkelen: afrekenen. Voor je het weet ben je zo weer honderd euro lichter (vooral bij Hudson’s Bay). Wij weten hoe betalen wél leuk wordt. Zet Kenny B achter de toonbank, laat hem met iedereen op de foto gaan en zo nu en dan wat zingen. Duurt helaas wel even, maar dan kom je een keer met meer dan alleen kleren thuis. Hoe vind je die?

Festival van het Levenslied

dre hazes
Foto: ANP

De zomer is pas net voorbij en dat betekent dat we weer maanden moeten wachten op het Festival van het Levenslied. En daar balen we toch wel een beetje van. Daarom lijkt het ons een superidee om een extra festival in te lassen in de winter. En nee, niet buiten, want dat is veel te koud. We hebben bij de opening van Hudson’s Bay gezien dat er een prachtige kelder is… Dus personeel: trek de verdieping leeg, fix snel je line-up en sla de vaten bier in!

Huispakken van Roy Donders

roy donders
Foto: ANP

Altijd al een huispak van Roy Donders willen hebben? Dan ben je wat ons betreft bij Hudson’s Bay aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een prachtige deal bedacht: bij elke besteding van € 100,- krijg je een knaloranje huispak. Zul je zien: lopen er tijdens carnaval opeens duizenden Roy Donders in de stad… 

Broodje Jantje

broodje jantje
Foto: Facebook Broodje Jantje

Krijg je van al dat winkelen ook altijd zo’n honger? Dan kun je wat ons betreft binnenkort écht Tilburgs lunchen bij Hudson’s Bay. Wij stellen voor dat de winkel ook Broodje Jantje gaat verkopen. Opeens honger? Wacht nog héél even, we zijn er bijna…

Attentioneeeee!

Foto: indebuurt

Attentioneeee! Alweer een winnaarrrrr! Heb je ooit een enthousiaster welkom gehad dan op de kermis? Winkelen bij Hudson’s Bay wordt leuker met één, twee of misschien wel drie kermisattracties in de hal. Doe ons maar een Twister, Happy Spider of lunapark. Óf kamelenrace!

Roze Maandag

Een goede pose is altijd goed Foto: Indebuurt

We blijven even in de kermissfeer. Wij vinden dat Hudson’s Bay Roze Maandag moet introduceren. Iedereen die op maandag in het roze komt, krijgt 20% korting.

Gefopt door Leo

Leo Alkemade
Foto: ANP

Lig je ook altijd in een deuk tijdens Foute Vrienden? Hoe vet zou het zijn als ze de opnames een keer in Hudson’s Bay doen. Loop je rustig rond, word je weer eens gefopt door Leo Alkemade of één van z’n vrienden. Geen idee waar we het over hebben? Check dan deze video even (en lees daarna vooral verder):

Bossche bollen gevecht!

bossche bol
Foto: Wikimedia Commons

Wij hebben de Bossche meesterbakker Jan de Groot al gebeld, want wij zien het helemaal voor ons: het enige echte ‘Indebuurt Bossche bollen gevecht’ in Hudson’s Bay. Kun je daarna meteen een nieuw setje kleding kopen. Wie helpt schoonmaken?

1 minuut gratis winkelen

Gratis shoppen bij Albert Heijn XL
Foto: Facebook Willem II

Weet je nog dat Willem II-supporter John van Zon in augustus de bofkont van de maand werd? Hij mocht 1 minuut gratis winkelen in de Albert Heijn XL en dat maakte ons toch wel een beetje jaloers. Daarom stellen wij voor dat Hudson’s Bay met zo’n zelfde ludieke actie komt. Weet jij al wat je in de winkelmand gooit als je wint? 

Black Friday!

black friday
Foto: ANP

Winkelen wordt nóg leuker tijdens Black Friday. Laat dat vrijdag 24 november nou net het geval zijn. Bij Hudson’s Bay krijg je 40% korting op duizenden items. Worden we héééél blij van! En pssst, als je ondanks dit lijstje nog steeds twijfelt om naar de winkel te gaan, kijk dan eens bij onze Black Friday deals. Die wil je niet missen!

Pagina 1/13
⟵ swipe swipe ⟶

adv.