Dit is waarom het de laatste tijd zo druk is bij Expert Bredaseweg

Aangeboden door Expert Bredaseweg 3 november 2018

Overuren bij Expert aan de Bredaseweg! En nee, niet vanwege de feestdagen – Sinterklaas en kerst – die naderen. Het is de laatste tijd erg druk in de elektronicawinkel en we weten hoe dat komt.

We stappen Expert al vroeg binnen (9.00 uur) en zien een heleboel dozen staan die vandaag de dag ergens worden bezorgd. Het personeel is druk in de weer, laait de bestelbus vol en rijdt vervolgens door Tilburg en omstreken om mensen blij te maken met hun kersverse aanwinst. In de winkel zelf druppen de eerste klanten ook al snel na openingstijd binnen. Eigenaar Jan Zebregts verzekert ons dat dit de laatste tijd bijna dagelijks zo is.

Vaste klanten

We schuiven aan voor een bakkie koffie en horen van Jan waardoor het zo druk is bij Expert. “We kennen veel klanten persoonlijk en hebben een groot vast klantenbestand van mensen. Het percentage terugkerende klanten is hier hoger dan bij andere winkels.”

Eigen service

Jan weet zeker dat de mensen blijven terugkomen door de eigen service. “We besteden het werk dus niet uit. Alle medewerkers hier zijn deskundig en echte techneuten; ze weten van alles wat af. Dit valt ook weer samen met dat persoonlijke: je koopt iets in de winkel en krijgt vervolgens onze eigen mensen over de vloer die het product afleveren en monteren.”

Goed, genoeg gekletst! Tijd om zelf binnen te stappen bij Expert aan de Bredaseweg. Jan en z’n team ontvangen je met open armen!

Lees ook:

Expert bredaseweg

7 x waarom je elektronica het beste bij Expert kunt kopen

Ken je dat? Je hebt een televisie gekocht en die blijkt later toch een beetje tegen te vallen. Dat g...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Expert Bredaseweg. Meer over Expert Bredaseweg ontdekken?

Expert Bredaseweg elektronicawinkels

Nu gesloten09:00 - 18:00

Bredaseweg 110, Tilburg

Bekijk meer:elektronicawinkels

adv.