Dit is dé perfecte vloer voor in huis

Aangeboden door Axi vloer 4 september 2018

Net een nieuw huis gekocht en werkelijk geen idee wat voor vloer erin moet? Of hebben jullie plannen om te verbouwen en staat een nieuwe vloer bovenaan het lijstje? Dan helpen we je zoals altijd erg graag en vertellen we je waar je wezen moet. Bij Axi vloer hebben ze nu een vloer in huis die perfect is voor jouw thuis! 

Het gaat om de Modular One vloer. En die is toch wel heel bijzonder. Zo op het eerste gezicht (bekijk de foto boven dit artikel maar eens), lijkt dit een echte houten vloer. Wat blijkt: het is een kunststof vloer! Wie straks bij jullie over dit ‘laminaat’ loopt, merkt daar niets van.

Stille, warme vloer

En jullie horen het bezoek (of jezelf) amper lopen. De vloer is geluidsloos, slijtvast, vochtbestendig, onderhoudsvriendelijk en geeft een warm loopgevoel. Lekker voor in de winter, kunnen de dikke wollen sokken mooi in de kast blijven! Helemaal omdat de Modular One vloer geschikt is voor vloerverwarming.

Zo gelegd

Is jouw man een echte klusser? Dan bof je. Maar ook de mannen en vrouwen met twee linkerhanden mogen aan het werk: door een handig kliksysteem is de vloer makkelijk te leggen. En nu het allerbelangrijkste: je krijgt levenslange garantie en koopt de vloer vanaf €39,- per vierkante meter.

Zie ook:

axi vloer

Corné van Axi vloer: ‘Veel mensen willen nu dit laminaat met industriële betonlook’

De hoogste tijd voor een nieuwe vloer? Maar werkelijk géén idee wat voor iets jullie willen? Dan hel...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Axi vloer. Meer over Axi vloer ontdekken?

Axi vloer

woonwinkels

Nu gesloten09:00 - 18:00

Ringbaan Zuid 372, Tilburg

Bekijk meer:woonwinkels

adv.