Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze winkels willen we in 2018 zien in Tilburg

Door Rowie van der Vliet 3 januari 2018

Kom maar op met al die nieuwe winkels die ons in 2018 staan te wachten! Na héél lang nadenken kwamen we eerder al tot de conclusie dat Tilburg nog meer awesome zou zijn als we een paar winkels hadden die er nu nog niet zijn. Als wij het voor het zeggen hadden in Tilburg, zouden we deze shops helemaal graag zien.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Søstrene Grene

Sostrene Grene
Foto: indebuurt Breda

Deze woon- en cadeauwinkel is het beste te omschrijven met de woorden ‘Deens design en betaalbaar’. Kom maar op met die hippe fluwelen stoelen, gave spiegels, kookspullen en servies dat net uit een dure designwinkel lijkt te komen. Breda en Den Bosch hebben al een Søstrene Grene, dus waar blijft de Tilburgse vestiging?

KitKat winkel

KitKat
Foto: KitKat

Yes, dit willen we! Wie de laatste tijd op Utrecht Centraal is geweest, heeft het vast gezien: de enige echte KitKat-winkel. Op het station kun je helemaal zelf een chocoladereep samenstellen. Als het aan ons ligt, komt er snel een tweede vestiging… in Tilburg!

Monki

Monki
Foto: Monki

Monki verkoopt kleding die we zo verwachten te zien in de kledingkast van Tilburgse modemeisjes. Felle kleuren en draagbare basics die een tikkeltje anders zijn voeren de boventoon. Ook de accessoires bij Monki zijn te gek. De kledingwinkel loopt altijd mee met de trends, dus we snappen wel dat ze er in Eindhoven en Rotterdam heel blij mee zijn. Willen wij ook!

ZARA Home

ZARA Home
Foto: ZARA Home

Even leek het erop dat de verbouwde ZARA in 2017 ook een afdeling met interieurspullen zou krijgen. Blij dat we waren! Helaas bleek dit niet het geval te zijn. De bekende Spaanse keten heeft namelijk alleen aparte vestigingen voor het ZARA Home concept. Dus… ZARA, waar wachten jullie nog op?

NIKKIE Brand Store

NIKKIE Den Bosch
NIKKIE Brand Store Den Bosch Foto: NIKKIE

Wat is het lang geleden dat Nikkie Plessen als soapie in ‘Onderweg naar Morgen’ te zien was! Inmiddels is ze een bekende mode-ontwerpster die zelfs Kate Moss als gezicht wist te strikken. Wat ons betreft zou een Tilburgse vestiging van NIKKIE een aanvulling zijn op de iets luxere kledingwinkels zoals Hudson’s Bay en Scotch & Soda die vorig jaar naar onze stad kwamen.

Hutspot

Hutspot
Foto: Hutspot

Waarschijnlijk doet de winkel Hutspot niet meteen een belletje rinkelen. Het is een mini-warenhuis waar je kleding, accessoires, spul voor in huis, boeken, tassen en kunst van gevestigde (Scandinavische) merken en beginnende ontwerpers vindt. De conceptstore boekt succes met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Eindhoven. Wij vinden het ook wel iets voor Tilburg!

Urban Outfitters

Urban Outfitters
Foto: Urban Outfitters

De Amerikaanse keten Urban Outfitters verkoopt hippe kleding en interieurspullen. Best logisch dat het assortiment doet denken aan conceptstores en trendywinkels, want de winkel inspireert wereldwijd. Leuk om te weten: een vleugje Urban Outfitters hebben we wel in Tilburg. Hanneke van Meneer en Mevrouw Van Hout deed vroeger de interieurstyling in de vestiging in Antwerpen.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Winkelen

adv.